torstai 30. lokakuuta 2014

Soveltuvuus?



Tänään kävin suorittamassa soveltuvuuskokeen akuislinjalle. Kirjallinen koe oli aivan erilainen, kuin nuorten puolelle kahdeksan vuotta sitten. Koe kesti 45min kolmen tunnin sijaan ja sitten oli vielä haastattelu (joka muuten meni ihan penkin alle, hehe). Eipä se kirjallinen osuuskaan ihan putkeen mennyt, ainakaan matemaattinen osuus. Toivotaan parasta, mutta ihme saisi tapahtua, että saisin paikan. Tieto opiskelupaikasta tulee onneksi jo ensiviikolla!




Mulla olisi vielä yksi soveltuvuuskoe, koska todella haluan tälle alalle, mutta siitä saan tiedon vasta viikko ennen joulua.
Onhan mulla yksi opiskelupaikka jo varmuuden varalta NAO-koulutuksesta, mutta mielummin suorittaisin suoraan koko tutkinnon, kuin ensin osatutkinnon ja sen jälkeen ihmettelisin miten saisin koko tutkinnon suoritettua.





Muutenkin tämä mun tilanne on hyvin sekava ja tarvitsisin ainakin puoli tuntia selittää asiat, että kyselijä ymmärtäisi tilanteeni. Ainoa selkeä asia tässä on, että ensimmäinen etappini tällä pitkällä opiskelurupeamallani on valmistua lähihoitajaksi.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti