torstai 27. syyskuuta 2012

Koiramaista menoa

Reissaaja tyttö palasi eilen kotiin Nurmeksesta. Oli vaarinsa kanssa sunnuntaista keskiviikkoon siellä, ja meillä Tonyn kanssa olisi pitänyt olla oikein laatuaikaa kahdestaan. Hmmm, mitähän me tehtiin? Nukuttiin luultavasti.
Se on tosi ihanaa että Bellalla on tuollainen vaari joka jaksaa olla ja reissailla tytön kanssa, se tietenkin antaa meille pienen hengähdys tauon, mutta on se ihanampaa saada tyttö kotiin takasin.
Bella oli saanut siellä hoitaa vauvaa, ihmetellä lampaita ja kanoja, niin ja tietenkin juoksennella maalla mielinmäärin niin kuin aina mökillä, oli ilma mitä tahansa. Meidän pieni luonnon lapsi. Saas nähdä tuleeko tästä toisestakin vai ei, sitä täytyy kyllä vielä hetki odotella. :D



Tallina


Eilen meille saapui myös hoito hauvavauva, Ozzy, 6kk. Ihanankamalariiviö puminpentu. En taas viimeyönä nukkunut kun koko ajan tuli kuunneltua mitä poika touhuilee ja jos satuin nukahtamaan niin heräsin kyllä siihen kun poika lysähti  mun tyynylle. Meillä kun Dana ei oikeastaan koskaan ole sänkyyn päässyt nukkumaan niin ei ole tottunut siihen, että koira tulee sänkyyn.

Ozzy
 Kuvat on keväältä kun en tuosta riehujasta saanut nyt otettua uusia kuvia.


Tänään vielä pitäisi lähteä mamman luokse hoitamaan koiraa ja kissaa kun lähtevät mökille. On meillä hauskaa kun ollaan yleisiä koiravahteja :D Kolme koiraa, tulee varmasti hauskaa. Onneksi Misty on niin rauhallinen ettei sen kanssa ainakaan tule mitään häslinkiä.

-Tia

1 kommentti: