lauantai 10. marraskuuta 2012

Pitkästä aikaa

Viime viikon neuvola kuulumiset on päivitetty tuonne salamatkustaja sivulle.

Taas on aikaa vierähtänyt, anteeksi siitä. Oon vaan ollut töiden jälkeen niin tajuttoman väsynyt hemoglobiinin laskun takia etten ole vaan jaksanut töiden jälkeen tehdä yhtikäs mitään.

Tällä viikolla on taas sattunut oikein ihastuttava asia, Tony teloi polvensa.... TAAS! Tietää mulle ihan sairaasti lisä hommia, kuten koiran ulkoilutus kokonaan ja raskaimmat siivoukset.
Maanantaina tiedetään taas lisää kun viimeksi lääkäri epäili että siellä on vaan joku tulehdus mutta enpä oikein jaksa uskoa kun kaksi kertaa aikaisemmin mennyt leikkauskuntoon, mutta toivotaan parasta.
2 vuotta sitten joulukuussa viimeksi leikattu, ja sitä edellis kerran joulukuussa 2008 leikattu. Kysyin Tonyltä että minkä ihmeen takia kahden vuoden välein jouluna?
Luulisi jo riittävän sairastelut ja telomiset meidän perheessä.

Viimeksi polvi oli tälläinen


Mutta kivojakin uutisia on, vauvan liikkeet on hennosti alkanut tuntumaan masun päälle vauvan iltariehumisen aikaan. Silloin tuntuu että vauva saa oikein kunnon hepulit kun mamma vihdoin pitkän päivän jälkeen rauhoittuu.
Bella on tosi innoissaan vauvasta ja odottelee kovasti että tuntee liikkeitä. Niin ja tietty sitä että äidillä kasvaa masu isoksi.



-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti