lauantai 6. huhtikuuta 2013

RV 40+0

6.4.2013.........



.....Laskettu aika



.....Ja edelleen yhtenä kappaleena.




Vähän ahdistaa tämä yhtenä kappaleena olo kun olin aivan satavarma ettei varmasti mene tämä raskaus yli, mutta kuinkas kävikään, ei ole tämä tulokas yhtä täsmällinen kuin siskonsa. Muutamia tuntuvia supistuksia tullut tänään illalla mutta tuskin tässä synnyttämään ollaan menossa.
Kaikki tutut ovat hyvin kärsimättömiä ja lisää vain oman ketutuskäyrän nousua. Isältä tuli tänään viestiä "Moips! Joko olet poksahtanut", veljelle soitin tänään ja vastasi puhelimeen "joko sä olet menossa synnyttämään", äiti soitteli eilen illalla ja kysyi että ollaanko jo kättärillä. Pöh. Bellakin huutelee masulle että "nyt ulos sieltä". Tonyn äiti on varmaan ainoa joka sanoi ettei mitään kiirettä, ja sekin vain sen takia kun ovat kipeänä eikä pääsisi katsomaan uutta tulokasta.
Haluaisin jo vauvan ihasteltavaksi.

Positiivista kuitenkin on että auto saatiin nyt ajokiellosta, Tony ahkeroi lyhdyt tänään ja käytti katsastuksessa, meni heittämällä läpi. Maanantaina olisi vielä tuulilasin vaihto sitten auto on kuin uusi. Hahah, ainakin melkein.
Mutta eipä tarvitse miettiä ja ihmetellä millä synnärille pääsee kun on auto kunnossa. Ellei tämä vauva ole ilkeä ja halua tulla maanantaina ulos kun auto on siellä tuulilasin vaihdossa.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti