sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Baby Shower

23.2 Tony vei mut ja Bellan syömään synttäriensä kunniaksi. Ihmettelin hössötystä kun Tony siivoili paikkoja ennen syömään lähtöä ja oli muutenkin ollut pitkään jo hyvin omituinen.
Syömisen jälkeen Tony halusi olla käydä vielä kaupassa ja siellä meni aikaa. Kotiin tultuani oli suuri yllätys odottamassa. Olohuone täynnä "akkoja". Olin aivan sanaton enkä saanut pitkään aikaan sanottua yhtään mitään, tuntui kun olisi tullut jonnekkin vieraaseen paikkaan enkä omaan kotiin. En meinannut edes ulkovaatteita saada pois päältä kun vain ihmettelin, tuijotin vieraita ja olohuoneen pöydällä olevia lahjoja.
Tony ja Bella lähtivät leffaan ja jättivät meidät "akat" juhlimaan.







Ruokapöydällä oli salaattia, patonkia ja eri tuorejuustoja, kukkakaalia, kurkkua ja dippejä. Sipsiä ja karkkia löytyi myös. Olihan sitä pakko syödä muiden kanssa vaikka oli juuri käynyt syömässä.

Ohjelmaakin olivat suunnitellut. Vaipanvaihtokisa, minä yhden lapsen äitinä ja toista odottavana tulin viimeiseksi. Parhaimman ajan sai siskoni joka ei ole koskaan vaihtanut vauvalle vaippaa. Tiedänpähän nyt kenet pistän vaipan vaihtoon aina kun satutaan näkemään.
Sitten oli syntymäpäivän ja nimen arvausta. Kahdella on vielä mahdollisuus voittaa päivämäärä kisa, kaikkien muiden arvaukset ovat menneet jo aikoja sitten.
 Sitten vieraat askartelivat hienon koristeen meille, tuo yökkäri sai vähän lisäkoristeita. Harmi vain ettei ollut kangastusseja/-maaleja, eikä sen takia voi pestä eikä pitää vauvan päällä. (tämä siis oli Tonyn moka)


Tuo pyllyssä oleva on siis pilvi. :D
"Peiton alla posken nukka, jalassa sininen sukka. 
Tänään teille onni tuotiin, ikioma poika suotiin."


Äidille kiitokset kipsin laitosta.

Sitten sain vielä lahjaksi vauvan tulevalta kummilta ja Tonylä masukipsin, aivan ihanaa että sain sen.
Edelleen kipsi on tuolla makuuhuoneessa maalaamatta ja kiinnittämättä seinään. Enkä osaa päättää haluanko sen olohuoneen seinälle vai makuuhuoneen.


LAHJOJA















Vaippakakun sisältä paljastui myös tuttipullo ja ensitutteja.

Kiitos kaikille ihanista juhlista, vielä näin jälkikäteenkin!

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti