torstai 27. kesäkuuta 2013

Huh hellettä..

... Mutta enpä mä valita.

Käytiin keskiviikkona Pajalla, meidän poppoo ja Susa.
Saatiin tehtyä Susan kanssa sabluunat lasten huoneeseen, tai oikeastaan Susa ne sabluunat leikkasi kun mulla meinasi mennä hermot kalvon leikkaamiseen. En muistanut ollenkaan kuinka inhottavaa oli leikata niitä.






Paja visiitin jälkeen suunnattiin syömään ja sen jälkeen uimaan. Tietenkin heti kun pääsimme lähtemään rannalle päin alkoi pilviä kerääntymään taivaalle oikein urakalla. Bella uiskenteli innoissaan ja Tonykin kävi talviturkin heittämässä. Me Susan kanssa kävytiin vain kastelemassa varpaat, oli se vesi kyllä kylmää.
Joacim köllötteli pyyhkeiden päällä oikein hyvän tuulisena ja viihdytti meitä muita hurjilla jutuillaan ja tohotuksillaan.

Päivä oli onnistunut ja mulla ainakin oli kivaa, näitä päiviä lisää.

Kesäukko lähdössä rannalle

Lippa vinossa jo nyt

JEIJ!
Nyt vain odotellaan että joku tulisi ja ostaisi sohvan meiltä pois että päästäisiin jatkamaan tätä urakkaa. Koko ajan tuntuu tyssäävän johonkin tuo sohvan myynti, milloin ostaja ei saa kuljetusta hommattua ja milloin joku on töissä tai reissussa. Pöh, toivotaan että mahdollisimman nopeasti kuitenkin saataisiin jättisohva myytyä pois, muuten kaikki vain seisoo. Meillä kun ei ole tilaa siirrellä huonekaluja mihinkään edes väliaikaisesti.
Sohvan myynti-ilmoitukseen pääset tästä.

Mutta nyt hyvää yötä kaikille ja kauniita unia!
-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti