keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Muutosten tuulia

Meillä on meneillään pientä remontin poikasta kotona. Sain inspitraation vähän ennen juhannusta ja oli tarkoitus saada kaikki hommat hoidettua ennen juhannusta mutta suunnitelmat vaan muuttui koko ajan ja tekeminen lisääntyi.
Ensin meidän piti vain ostaa Ikeasta  neljä Lack-hyllyä, kaksi olohuoneeseen ja kaksi makuuhuoneeseen. Ikeasta löytyi sopiva vaatekaappi eteiseen joten päätin että iso kaapisto saa hävitä, nyt on eteinen huomattavasti avarampi ja valoisampi.
 Maanantaina Tony myi meidän sohvan ja tänään se tullaan hakemaan, joten meillä on olohuoneeseen muutto jo nyt vaikka sen piti tapahtua vasta kun Joacim on noin vuoden ikäinen. Meidän makuuhuoneesta tulee siis lastenhuone ja Bellan huoneesta vaatehuone.


Uudet Lack-hyllyt. Meidän sänky tulee hyllyjen alle.


Uusi vaatekaappi

Tuossa eteisessä oli ennen koko seinän levyinen ja kattoon asti oleva iso vaatekaappi missä oli verhot kaapin ovina, kun kaapisto oli itse rakennettu eikä siihen saanut mistään edullisesti ovia vaan ne olisi pitänyt teettää. Kaappi siis toimi myös kissojen piilona ja nukkumapaikkana. Ei ollut kiva laittaa valmiiksi mustissa karvoissa olevia lakanoita sänkyyn, joten paras vaihtoehto oli vaan purkaa koko kaappi.


Makuuhuoneen Lack-hyllyt

Meidän makuuhuoneessa on todella tumma tehosteseinä, eikä se mielestäni sovi oikein lastenhuoneeseen, joten tänään suuntaan ystävän kanssa käymään moikkaamassa paja ohjaajaa, kysymässä vinkkejä ja leikaamassa sabloneita. Oma idea on että maalataan  kahden kokoisia jalanjälkiä kulkemaan koko huoneen ympäri, isommat vaaleanpunaisella tai korallin värisellä ja pienemmät tulisi sitten vaaleansinisellä tai mintunvihreällä.

Tämän takia täällä on ollut taas vähän hiljaisempaa. Yritän saada remontin vaiheita ja parempia kuvia laitettua tänne, plus olin maanantaina shoppailemassa niin voisin esitellä mitä kaikkea alemyynnistä tarttui matkaan!

Aurinkoista ja lämmintä keskiviikkoa kaikille!

-Tia

ps. Anteeksi huono kuvien laatu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti