lauantai 6. joulukuuta 2014

Espanjassa osa 3 - Kartingia ja Estekisoja

Joni ilmoitti samantien meidän saapuessa Espanjaan, että Kartingia on päästävä ajamaan. Joten lauantaina mentiin. Pojat googlasivat hetken ja löysivätkin sopivan paikan, Karting Mijasksen.
Karting Espanjassa on aikalailla saman hintaista, ellei jopa hieman kalliimpaa kuin Suomessa. Eipä sille mahtanut mitään ja pääasia, että pojilla oli hauskaa.







Tony voitti Jonin yhdellä sekunnilla.

Autoa pysäköidessä kartingin radan viereen huomattiin, että uusi laukkarata oli ihan lähellä myös. Me Jennin kanssa haluttiin ehdottomasti käydä siellä katsomassa, joten pienen maanittelun jälkeen saatiin myös pojat mukaan. Paikka oli tosi hieno ja iso. Siellä oli meneillään kansainväliset estekilpailut ja ihmisiä oli aika paljon joka puolella. Keskiaukealla oli myynnissä jos jonkin näköistä ratsastus- ja heppatarvikketta. Olisin halunnut käydä katsomassa olisiko sieltä löytynyt uusi kypärä tai ratsastushousut edullisesti, mutta kaikki näytti jo kaukaa katsottuna todella kalliille, joten tyydyin ihastelemaan hienoja saappaita vain ohikulkiessa. Eikä sen puoleen, meidän matkalaukut oli aivan ääriään myöten täynnä, joten eipä kypärä tai saappaat sinne olisi enään mahtunutkaan.








-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti