tiistai 9. lokakuuta 2012

Ensimmäinen kolmannes

Voisin muutaman jutun kertoa alku raskaudesta.

Tein positiivisen raskaustestin 02.08.2012, lähetin sekavin tuntein kuvaviestin vauvan tulevalle kummitädille Mapulle. Sen jälkeen alkoi ihmettely ja kysymyksiä vilisi päässä. Mitäs nyt? Miten käy uuden työpaikan kanssa, saanko jatkaa koeajan jälkeen? Miten kaikki sukulaiset suhtautuu toiseen lapseen? Miten Bella suhtautuu vauvaan? Oliko tää nyt kuitenkaan oikea aika? Miten me mahdutaan tänne?
Luulen että Tonyllä pyöri ihan samanlaiset kysymykset päässä.

Vaikka oltiin Tonyn kanssa sovittu että tulee jos on tullakseen mutta kuitenkin vauvan tulo tuli ihan totaalisena yllätyksenä. Miten voi heti tärpätä? Mutta tässä sitä ollaan. Aivan ihanaa kun saadaan toinen lapsi. <3 
Mä varmaan "sulatin" ennemmin tämän asian kuin Tony. Mutta nyt ollaan ihan samoilla viivoilla, lapsi tulee ja sillä sipuli, se on hyvä asia. Tuleehan näille lapsukaisille 5 vuotta ikäeroa.

Mä en ole oksennellut tai mitään mutta sellaista pientä pahaa oloa on kyllä ollut ja ruoka on todella vastenmielinen asia. Jos vaan olisin voinut olla syömättä, niin varmasti olisin ollut syömättä. Sen johdosta paino on pudonnut 4kg.  Muuten olen voinut suht' hyvin. Välillä on mahaa kipristellyt, mutta ei sen kummempaa.

Jouduin jäämään töistä sairauslomalle selkäsärkyjen takia. Nyt maanantaina aloitan uudessa työpaikassa työt ja toivon että selkäsäryt pysyisivät pois niin kauan kuin olen töissä. Niin ainahan sitä saa toivoa.

Ultrassa käytiin 17.09.2012 ja sieltä löytyi yksi pieni matkustaja jolla oli kaikki hyvin. Oli nuorempi kuin kierron mukaan laskettu, mutta sen jo tiesin. Laskettu aika siirtyi siis 5 päivää eli 6.4.

Haalea plussa mutta plussa kuitenkin


Salamatkustajan kuvat komeilee jääkaapin ovessa

-Tia & vauva 14+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti