tiistai 23. lokakuuta 2012

Ja taas

Minkä takia tämä blogin pitäminen tuntuu musta jotenkin tosi vaikealta välillä? Silloin kun sitä ei ole sitä kaipaa ja ideoita olisi vaikka muille jakaa ja silloin kun se on niin pää lyö tyhjää ja ei saa mitään aikaiseksi. Mulla on siis ollut aikaiseimminkin blogi mutta sen jatkaminen tuntui todella tyhmältä kun se kuului "entiseen elämään".

Mutta siis, olen taas sairauslomalla, jippii, nyt vaan selän takia. En ymmärrä ihmisiä jotka hakee sairauslomaa huvikseen, tää on ihan törkeän tylsää. Mitä mäkin olen tänään olen tehnyt? Pessyt pyykkiä, tyhjännyt tiskikoneen, lukenut kirjaa ja istunut koneella.
Kyllä sitä varmaan tekemistä keksisi, ellei olisi pienen pientä rajoitetta kuin tajuton selkäsärky. Ja onhan toi pyykinpesu ihan hyödyllistä kun alkaa olemaan taas neidillä kaikki vaatteet likaisena.
Mikähän tuossa pyykinpesussakin on niin suuri ongelma meillä, miksi sitä pyykkiä ei voi pestä aina silloin kun saa koneen täyteen? Ei kun meillä pestään aina niin että vaatteet loppuu kesken ja sitten vasta mennään pyykille, ja sillon kanssa pestään sellainen 4 koneellista päivässä. (näin vähän kärjistettynä asiaa :D )


"Metsäretkellä"

Pienin ja isoin

Inkkarimaja

Ozzy-possu

Huomatkaa hieno tyyli :D
Ei viime vaan edellis sunnuntaina käytiin vähän shoppailemassa kun Tony välttämättä halusi ostaa mulle kunnon talvikengät. Sorruin itselleni ostamaan mammafarkut ja yhden mammatopin, alennuksesta tietty. Farkkuja oikeasti tarvitsin mutta toppi taas oli niin ihanan näköinen ja suht' halpa joten sekin tietty lähti mukaan.

Farkut
(HUOM! tuunattu ruokapöytä)


Toppi + sairauslomalainen
Kengistä en nyt jaksanut ottaa kuvaa, alkoi laiskottaa kaivaa niitä tuolta kaapista.

-Tia

ps. Yritän, yritän kovasti muistaa/keretä/jaksaa useammin tänne vähän tuoreempien kuvien ja kuulumisten kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti