tiistai 9. lokakuuta 2012

Viikonloppu mökillä

Perjantaina tosissaan otettiin ja lähdettiin mökille viettämään todella rauhallista viikonloppua. Mappu oli meidän mukana pitämässä meille seuraa.
 Uusi sauna oli vihdoin ja viimein valmistunut kokonaan ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Tonykin pääsi kokeilemaan uutta saunaa, mä olen siellä kerinnyt muutamat löylyt jo aikaisemmin ottamaan, mutta silloin se ei ollut vielä täysin valmis.

Perjantaina Mapun kanssa valvottiin ja mä nauroin kippurassa kun Mappu kertoi koirastaan joka rakastaa loikkia puskissa. Taisi olla hieman väsymystä ilmassa.
Lauantaina löhöiltiin pitkälle päivään ennen kuin päästiin lenkille mistä oltiin sovittu. Bellukka jaksoi hienosti kävellä tosi pitkän matkan vaikka välillä pitikin jäädä keskelle tietä istumaan ja kiukuttelemaan.
Mappu piti mulle jonkun ihme selkäjumpan siellä, jonka pitäisi auttaa raskaana olevan selkäsärkyihin.
Sunnuntaina sitten vaan löhöiltiin lisää, ihmeteltiin ja siivoiltiin. Lähdettiin vasta joskus kolmen jälkeen, kun ei vaan olisi huvittanut lähteä ollenkaan.







Ja yllätys yllätys, kamera oli kyllä mukana mutta laukussa se oli ja pysyi, elikkä kuvia ei ole koko viikonlopulta kuin muutama ja nekin on Tonyn puhelimessa.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti