keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Evakossa

Ollaan Danan kanssa ikkuna remonttia karussa äidin luona. Kotona vallitsee kamala kaaos ja muuttamisen fiilis. Kaikki huonekalut piti siirtää pois ikkunoiden läheisyydestä ja suojata muoveilla/vanhoilla lakanoilla.
Toivottavasti saavat sisältä tehtävät työt tehtyä tämän päivän aikana, että huomenna ei tarvitse juosta karkuun remonttireiskoja. Kuitenkin tulevat ainakin kolme kertaa vielä tekemään jotain, ikkunalautojen asennuksia, parvekkeen seinän eristämistä ja ikkunoiden pesua (jos oikein muistan)

Tosi raivostuttavaa kun varoitus aikaa saatiin huikeat 1,5 päivää ja siinä ajassa piti kaikki kamat siirrellä ja keksiä elukoille hoitopaikka. Ja varmuutta ei tietenkään että onko ne saanut asennettua uudet ikkunat iltaan mennessä.

Bella ja minä nukuttiin todella huonosti viime yö, heräiltiin vuoronperään ja minä juoksen makuhuoneen ja keittiön väliä, milloin antamaan Bellalle vettä, milloin itse juomaan. Tonyllekin sanoin muutamaan otteeseen että pää tyynyyn ja nuku. Tuskin siis Tonykään kauhean hyvin nukkui. Pientä jännitystä ilmassa?



-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti