perjantai 18. tammikuuta 2013

Haukotus

Sisältää pientä valitusta

Viime yö meni totaalisen pepulleen. Heräilin puolen tunnin välein kamalaan ylävatsa kipuun ja oli pakko vaihtaa asentoa. Lisäksi näin unta siitä kuinka kamala jano mulla oli ja heräsin siihen kaksi kertaa, molemmilla kerroilla nousin juomaan 0,5l vettä, ja tuntui kun se ei olisi janoa mihinkään vienyt. 00.30-02.30 välisen ajan vaan taistelin itseni kanssa että pakko nukkua. Mahaan sattui aina välillä, vauvallakin oli kovat jumpat menossa melkein koko yön ja jano oli kova. (02.30 nousin Tonylle laittamaan kahvin pörisemään että olisi valmis kun herää)
Yleensä mun uni ei häiriinny vaikka vauva liikkuisikin (vai onkohan se aina nukkunut yöt?), mutta viime yö oli kyllä jotain ihan kummallista, aina kun olin hereillä tunsin vauvan riehumiset, ja nämä riehumiset ei todellakaan ollut mitään pikkuriehumisia, tuntui kun joku olisi yrittänyt mahan läpi tulla. Nyt vauva on pysytellyt koko aamun pelkästään oikeallapuolella masua ja taas tuntuu kuin joku yrittäisi sieltä tulla mahan läpi.

Meinasin Neidinkin pitää kotona tänään kun väsytti niin kovasti aamulla ja oli paha olo eikä huvittanut lähteä tuonne -20c pakkaseen rapsuttamaan autoa. Veinpäs kuitenkin kun yritin olla järkevä, saisin nukkua rauhassa että olisin illalla vähän pirteämpi. Mutta kappas, eipä väsytä enää kun kävi tuolla pakkasessa. Aivot on kyllä ihan totaalisen jumissa mutta ei väsytä ollenkaan. Mitähän tästä päivästä tulee?

Jospa mä pistäisin jonkun tylsän leffan pyörimään ja linnottaudun sohvalle tyynyjen ja peiton sekaan, ehkä se uni sitten tulee. Toivotaan ainakin.

Chica&Luna

Chicatus <3
-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti