tiistai 2. heinäkuuta 2013

Huoli...

...Taas

Tony käytti Joacimin eilen lääkärissä pitkään jatkuneen flunssaisen rohinan ja vinkumisen takia. Lääkäri kuunteli keuhkot ja pientä rohinaa keuhkoista kuului. Lääkäri sanoi että rohina voi johtua liian nopeasta maidon saannista ja suositteli kokeilemaan maidonsakeuttajaa. Lääkäri sanoi konsultoivansa lastenlääkäriä ja sen jälkeen joku on meihin yhteydessä.
 Rohina rauhottui maidonsakeuttajan ansiosta mutta vinkumista kuuluu edelleen ja se pistää Joacimia ahdistamaan. Heti kun hengitys alkaa vinkumaan, alkaa myös Joacimilla kitinä ja mitä enemmän kitisee sitä enemmän hengitys vinkuaa. Välillä myös Joacim saattaa olla muutamia senkunteja hengittämättä. Kaikkein kamalinta on kun keskellä yötä herää kamalaan hengenvetovinkumiseen ja sen jälkeen lapsi saattaa olla 5-6 sekuntia hengittämättä.
Kysyin kaksi kertaa neuvolalääkäriltä asiasta ja molemmilla kerroilla sanoi että "kuuluu tähän ikään". Onneksi kuitenkin toinen lääkäri otti asian tosissaan ja pisti asian eteenpäin.



Tänään puhelin soi vähän ennen yhdeksää ja soitto tuli Lastenklinikalta. Mukavan oloinen hoitaja soitteli sieltä ja kysyi kävisikö että menisimme sinne jo heti huomenna kello kahdeksan aamulla. Kertoi myös mitä siellä tehdään ja antoi ohjeet mihin mennä kun ei olla ennen Lastenklinikalla käyty.
Huomenna hoitaja ottaa ensin pituuden, painon ja happisaturaation, sen jälkeen pääsemme lääkärin vastaanotolle. Lääkäri kuuntelee keuhkot ja tutkii röntgenkuvauksen tarpeen.
Yritän ajatella asioita siltä kannalta että hyvä kun tutkitaan mutta silti suuri pelko jyskyttää takaraivossa.
Huomenna kuitenkin ollaan viisaampia.



Bellukka menee mun siskolle hoitoon siksi aikaa kun olemme Lastenklinikalla Joacimin kanssa. Bellalla varmasti olisi tylsää siellä ja muutenkin haluan keskittyä Joacimiin, enkä siihen miten saada 5v uhmatyttö viihtymään sairaalassa.

Huomenna ollaan viisaampia ja varmasti tulen kuulumisia kirjoittelemaan!



-Tia

4 kommenttia:

  1. Kuvaa niitä jumbo reissun ostoksia tänne, haluun nähä ne ;)

    - Marppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaanhan minä, heti kun olen saanut ne pestyä kun herra Joacim on puklaillut mun vaatteille :-D

      Poista
  2. Puklukone... -.- :D

    - M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tai oikeastaan ei onneksi enää kun käytetään sitä maidonsakeuttajaa. :)

      Poista