torstai 11. heinäkuuta 2013

Partsi

Tony sai viime viikolla inspiraation ja laittoi parvekkeen kesäkuntoon, vihdoinkin. On sitä kuuluisaa inspiraatiota odotettu jo hyvä tovi, kaksi vuotta meni että saatiin oikeat parvekekalusteet ostettua. Kiitos tästä kuulu M:lle, joka myi meille edullisesti vanhat parvekekalusteensa, mutta siitäkin on jo ainakin kuukausi (?!) kun kannettiin kalusteet kotiin. Ei olla laiskoja ei, ei vaan osata olla kotona.





Heti tietenkin piti kokeilla grilliä ja päätettiin paistaa makkarat. Huonostihan se alkoi. Ikkunaremontin yhteydessä asennetut pistorasiat parvekkeelle pamahtivat saman tien kun grillin töpsölin laittoi sinne. Lamppu kyllä toimi siinä aikasemmin mutta sähkögrilli oli ilmeisesti pistorasialle liikaa.



Pihanäkymä parvekkeelta. On ihana asua pk-seudulla ja silti näkymä jokaisesta ikkunasta on kesäisin vihreä eikä harmaa betoni.
Kivasti Tony sai toimimaan pitkulaisen parvekkeen ja mahduttamaan sinne kaikki.  Nyt siellä on ihana istuskella iltasella Tonyn kanssa kun lapset ovat menneet nukkumaan, ja tietty lasten kanssa päivällä.


-Tia

2 kommenttia: