maanantai 16. syyskuuta 2013

Käsitiskiä

Kaiken tämän hässäkän keskellä, meidän sunnuntain ratoksi päätti tiskikoneen vedenottoletku sanoa sopimuksensa irti. Ja tietenkin tiskikone oli ääriän myöten täynnä likaisia astioita. Meinasi itku päästä kun joutuu kerralla tiskaamaan niin suuren määrän käsitiskiä. Pahimman järkytyksen jälkeen aloin miettimään miten ihmeessä saan sellainen määrän tiskiä tiskattua meidän tiskialtaassa jossa ei mahdu tiskaamaan kunnolla edes meidän paistinpannuja.


Aikani pohdittuani muistin että meillä on matala vati jossa voisi tiskata. No seuraava mietinnän aihe oli että missä ihmeessä mä siinä vadissa tiskaan, keittiön lattialla? Lopulta päädyin tällaiseen ratkaisuun


Eipähän haittaa vaikka tiskivettä roiskuisi ympäriinsä ja helppo vaihtaa tiskivettä, vitsi mä olen fiksu. :D Tiskien huuhtelun tein kuitenkin keittiössä jossa astioiden kuivumaan laittaminen on helpompaa.



Istuin Bellan vessajakkaran päällä ja tiskasin kiltisti, tosin osissa kun piti juosta neitiä viemään voikkaan ja oltiin sovittu että mennään äidillä käymään. Olin suunnitellut että voisin käyttää hyväkseni sunnuntai-illan kun Tony on töissä ja alkaa lukemaan Englanninkokeeseen lasten mentyä nukkumaan, no tiskikone oli eri mieltä ja passitti mut tekemään jotain ihan muuta.

Perjantaita odotellessa, silloin päästään ostamaan uutta letkua. Peukut pystyyn että löytyy oikeanlainen letku, muuten tulee yhden letkun rikki meneminen kalliiksi.

-Tia

2 kommenttia:

  1. voisit lukea myös äidinkielen kokeeseen, esim.: http://www.yle.fi/flashgame/peli/oppiminen/Kielenhuolto/engine.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, varmasti käyn kokeilemassa kun se on ajankohtaista.

    VastaaPoista