sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Meikäläinen taas tervehtii

Terve taas!

 Täällä taas tämä Tian ukko tahtoopi vähän taas höpistä turhia ja kertoa taas kuulumisia vähän erilaisesta näkökulmasta. Eli siis oman näkökulmani meidän arkeen. Sen palkansaajan näkökulmasta kai?

Ylpein isä
Mutta siis asiaan, enpä tiedä mitä kaikkea sitä kertoisi, jota Tia ei ole jo kertonut. Joksu sai eilen Mummilla ja Vaarilla ekan kerran maistaa jäätelöä. :) Tykkäsi muuten aika paljon. Tia katsoi vierestä hiukan tuomitsevasti, mutta mitäs sitten. "Mitä pienenä maistaa siitä vanhana pitää"? Eikö niin tai jotenkin noinhan se sanonta menee... Niin ja käytiin tänään muuttamassa Tian sisko Tampereelle ja käytiin syömässä Dennisissä, en ollut koskaan käynyt niin oli pienoinen yllätys mitä eteeni sain. Oli hiukan tulinen. Tilasin siis tällaisen: paahdettua pekonia, paistettua sipulia, salamia, konjakki-tabascokastiketta, mustapippuria ja persiljaa

 Olen koittanut tässä kehitellä jotain kivaa ohjelmaa mulle ja Tialle mutta ainoa ongelma on lapset. Ymmärrän tietysti ettei lapsia voi laittaa yökylään, mutta aattelin että olis kiva tehdä jotain ilman lapsia. 

Mielessäni kävi että olisi kiva mennä katsomaan Kansallisoopperaan tuo 7 Veljestä balettiversio, kun en ole koskaan balettia nähnyt. Tai ihan perinteisesti leffaan ja syömään, tylsää eikö?

Onhan tuossa tulossa kaikkea muuta pientä muutosta omaan ja perheen elämään, mutta niistä sitten taas seuraavalla kerralla, kun ehdin tänne kirjoitella omilta töiltä ja koululta, joka on muuten alkanut aika nihkeästi, mutta onneksi Tia potkii mua jatkamaan, Onhan se minun Rakas vaimoni :)





Kunnes taas seuraavaan vierailuun, Tony

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti