sunnuntai 18. marraskuuta 2018

TOP 3 MATKAKOHTEET

1. Australia
Ihan ehdoton ykkönen! Australia on matkakohteista pitkäaikaisin haave, sinne on aivan pakko päästä! Haluaisin nähdä siellä kaupunki elämää ja maaseutua. Voisin ajatella, että kuukausi tai kaksi menisi siihen, että saisi koettua kaiken sen, mitä Australiassa haluaisin kokea. Kokeilla surffaamista, löhötä rannalla, käydä shoppailemassa, tutustua kulttuuriin ja ruokaan, Tony haluaisi maistaa ainakin kengurua! Tuliaisiksi ostettaisiin varmasti bumerangi.

Ehdottomasti haluaisin lapset mukaan reissuun! Voin hyvin kuvitella, että rakastuisin Australiaan täysin.
Minulle on vähän vitsailtu siitä, että siellä on maailman vaarallisimmat ja ilmeisesti myrkyllisimmät eläimet, että miksi ihmeessä minulla on sinne niin suuri hinku. Mutta mitäs sitten? 


2. Skotlanti
"Aktiiviloma" Skotlannissa, koska haluaisin kierrellä eripaikoissa:
Invernessissä on hienoja maisemia ja haluan nähdä ne kuuluista kivet (Craigh na Dun). Kyseisen paikan kivet eivät kuitenkaan sijaitse Invernessissä, vaan ne on koottu Callanaisin kivipaaseista ja Clava Cairnsin raunioista.
Edinburgista länteen on linna missä haluaisin käydä(Midhopen linna) ja paljon muuta.

Tony ilmoitti että mikäli joskus lähdettäisiin Skotlantiin, niin viskipanimolla olisi käytävä. Itsehän en viskistä oikein perusta, mutta annettakoon sillekkin mahdollisuus, ollaanhan me yhdessä silloin reissussa.

Mikäli uskallus riittää niin Haggista olisi kokeiltava, vaikka hyvin ällöttävältä kuulostaa. Taitaa jäädä Tonylle Haggiksen maistelu.

Tuliaisiksi hankittaisiin Tony kiltti ja jos säkkipillit ei miljoonia maksa niin naapureita olisi kiva kiusata. Jos teille lukijoille tulee jotain mieleen niin saa kertoa mitä Skotlannista kannattaa hankkia!

Reissuun lähdettäisiin Tonyn kanssa kahden, luulen että viikko riittäisi hyvin. Voi olla, että Outlanderilla on hieman osuutta asiaan,heh.




3. Suomen lappi
Olen käynyt lapissa joskus lapsena ja haluaisin käydä uudelleen, talvella mieluusti. En ole mitenkään talvi-ihminen, enkä harrasta laskettelua tai muitakaan talviurheilulajeja. Haluan nähdä lasten riemun lumesta ja pulkkailusta, juoda lämmintä kaakaota takkatulen edessä ja nauttia rauhasta. Lisäksi haluaisin käydä "valloittamassa" Saanatunturin.

Vastaanotetaan vinkkejä Lapinmatkailusta!


























-Tia
ps. Kuvat on pixabay:sta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti