perjantai 15. helmikuuta 2013

Aika aika.... RV 32+6

Miksi et mene eteenpäin?

Nyt se aika ei enää suostu menemään eteenpäin.
Aluksi tuntui että aika menee hirveää vauhtia eteenpäin eikä oikein kerinnyt edes käsittämään mihin se alkuraskaus katosi. Heti kun raskausviikot paukkui 30+ niin aika ei katoa mihinkään, tai siis katoaa, mutta hyvin hitaasti.
Huomenna tulee viikkoja täyteen 33 ja vielä 7 viikkoa jäljellä, mikä tietysti kuulostaa tosi lyhyeltä ajalta, mutta jos aika menee yhtä hitaasti kun viimeiset pari viikkoa, niin kyllä, 7 viikkoa on pitkä aika.

32+6





Toisaalta meillä ei ole mitään vieläkään valmiina. Vaunut on Tonyn äidin luona pesemättä ja ilman renkaita, joten renkaat pitäisi ostaa. Pinnasänky saapuu huomenna, ja sekin pitäisi korjata, tai siis nostaa nukkuma taso ylemmäksi, mikä ei ihan helppo juttu olekkaan kun sänkyä ei pysty purkamaan. Ei käyttöä estä mitenkään mutta helpottaisi mun elämää jos sen saisi nostettua ja myöhemmin laskettua alas. Ja sitten kun pinnistä ei enää tarvita voisi sen purkaa osiksi, että olisi helpompi säilyttää ja säästää Bellalle. Neidille siis kyseinen pinnis on vartavasten tehty.
Toivotaan että mun veli kerkiää katsomaan jossain vaiheessa miten sen sängyn saisi kuntoon. Veljeltä saadaan myös pinnasänkyyn patja.

Vaatteista en tiedä mitä on ja minkä kokoista, äitiyspakkauksen otin mutta ne vaatteet on taas turhan suuria vastasyntyneelle, lukuunottamatta muutamaa bodyä ja housuja. Ja kaikki vaatteet tietty pesemättä.
Tuttipulloja on, niihin pitäisi vaan ostaa uudet tutit. Vaippoja ei ole ollenkaan, ellei laske äippäpakkauksen kestovaippoja. Tuttintuttia en myöskään ole ostanut. Rintapumppu löytyy, vaikka varmaankin on aika turha, koska en Bellan vauva aikanakaan saanut muutamaa milliä enempää pumpattua.
Mitähän vielä puuttuu?
Huoh, pienen stressin meinaan kohta saada itselleni aikaiseksi.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti