perjantai 22. helmikuuta 2013

Kuin pikkulapsi RV 33+6




Olen huomannut käyttäytyväni useasti kuin pikkulapsi. Vähänkään jos on nälkä, väsy tai vessahätä niin alkaa kauhea kiukuttelu. Ja keneen kohdistan sen poikkeuksetta? Tonyyn tietenkin, en edes viitsi kiukutella itsekseni vaan kohdistan sen AINA Tonyyn. En vaan mahda itselleni mitään, kun kiukku tulee niin silloin se tulee eikä siihen auta muu kuin se että saan syödä jos on nälkä, pääsen lepäämään jos on väsy tai pääsen vessaan kun on vessahätä. Kuusi viikkoa vielä ja toivottavasti sitten loppuu kiukuttelut.
En muista että olisin Bellaa odottaessa ollut samanlainen. Ja on hyvin ärsyttävää kiukutella niin pienistä asioista, en vaan pysty olemaan normaali kyseisissä tilanteissa.




Sitten vielä yksi asia mikä eilen alkoi kiukuttamaan super paljon. Kaikkihan tietää että miehet päästelevät suustaan sammakoita hyvin useasti, ajattelemattomia kun ovat. Enhän nyt vaan yleistä? No ainakin oma mieheni on tällainen.
No mutta asiaan, eilen illalla Tony sanoi että "kyllä toi sun maha alkaa pikkuhiljaa näyttämään ihan raskausmahalta" Anteeksi mitä?! Niin no onhan se ihan hyvä että tässä vaiheessa alkaa jo näyttää raskausmahalta, eihän siihen laskettuunaikaan ole kuin se 6 viikkoa. Miltähän masu on sitten näyttänyt muutamia viikkoja sitten?

Rv 33+6

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti