lauantai 2. helmikuuta 2013

Uusi puhelin

Pyysin Tonyä eilen katsomaan mulle uutta puhelinta, sanoin etten välttämättä halua enää iphonea. No Tony sitten löysi Asuksen padfone 2 ja mä rakastuin.
Lähdettiin sitten metsästämään kyseistä puhelinta, Elisa Shopitissa sain todella huonoa palvelua eikä siellä ollut edes kyseistä puhelinta, ainoastaan olisi voinut netistä saunalahdelta tilata. Kierreltiin eri kaupoissa katsomassa löydettäisiinkö puhelinta esillä että olisi voinut katsoa minkälainen se olisi livenä, yllätys yllätys, missään ei ollut kyseistä puhelinta. Lampsittiin uudestaan Elisa Shopittiin ja tilasin sen sitä kautta.
Kotiin kun pääsin kävin katsomassa tilaus tiedot oma Saunalahden sivuilta ja siellä luki että tilaus PERUTTU! Meinasi itku tulla, mutta annoin asian olla ja päätin tarkistaa asian aamulla.
Sama juttu luki edelleen ja soitin Saunalahden asiakaspalveluun ja varmistin asian, sanoivat siellä että se oli jostain syystä peruutettu. Annoin asian olla ja tarkistin puhelimen jälleenmyyjät ja löysin muutamat paikat mistä voisi puhelinta vielä metsästää. Ensimmäisestä kaupasta löytyi mutta eivät voineet yhdistää sitä liittymään koska se oli heidän oma tuote eikä operaattorin tuote. Päätettiin vielä yrittää Sonera kauppaa ja yllätys yllätys Jumbosta olivat luovuttaneet viimeisen puhelimen edellisenä päivänä. Onneksi oli mukava myyjä ja kertoi missä kaikkialla kyseistä puhelinta vielä löytyi. Onneksi ei pitkälle tarvinnut lähteä kuin lähin löytyi Tikkurilasta ja SAIN VIHDOIN METSÄSTÄMÄNI PUHELIMEN! Puhelin oli viimeinen heillä, enkä saanut siis valkoista mikä olisi ollut unelma, en vain enää uskaltanut lähteä ja jättää ottamatta viimeistä puhelinta sieltä kun myyjä sanoi ettei näe sieltä onko missään myymälässä valkoisena puhelinta.
Sain loistavan tarjouksen Soneralta, paremman ja halvemman mitä olisin saanut Saunalahdelta + Sonera kaupasta sain huomattavasti parempaa palvelua!





Bellakin sai kokeilla piirtää äidin uudella ihmevekottimella

Kotiin kun päästiin niin pitihän sitä laitetta kokeilla heti. En meinannut edes uskaltaa avata koko pakettia ensin saati koskea koko puhelimeen, niin hieno ja uusi juttu mulle.
Nyt kuitenkin tuo Padi sanoi heti itsensä irti! En voi sanoin kuvailla kuinka mua ärsyttää. Ensin metsästän kaksi päivää puhelinta ja kun saan sen hajoaa toinen laite samantien. Aluksi toimi hienosti ja kaikki oli hyvin mutta yht' äkkiä Padissa ei toiminut enää sammutus näppäin eikä äänenvoimakkuuden säädin, ja nyt ei enää rekisteröi puhelinta kun sen laittaa siihen (muuten ei siis toimi). Huoh. Huomenna on sunnuntai eikä Sonera kaupassa kuitenkaan voida sille mitään tehdä, joten joudun odottamaan.
Onneksi puhelin toimii moitteettomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti