torstai 23. toukokuuta 2013

Aurinkoa


Ukkeli ulos lähdössä
Viime viikolla oli aivan ihania lämpimiä aurinkoisia päiviä, joten nappasin lapset mukaan ja lähdimme ulos käpsyttelemään. Ensin  ajattelin että käpsytellään vaan kauppaan ja ostetaan jäätelöt, mutta Bella muutti suunnitelmia ja halusi kävellä pidemmän lenkin, joten soitin vaarilleni ja lähdimme kävelemään vaarin luokse vähän pidempää kautta.

Treffattiin vaari kaupalla ja käytiin ostamassa neidille pillimehu ja meille kaikille mansikoita.
Vietettiin vaarin luona loppu päivä terassilla istuskellen, oli ihana vaan istuskella ulkona, syödä mansikoita ja hörppiä kahvia. Tonykin siis tuli rulliksilla perästä kun oli töistä päässyt.

Iso tyttö

Neiti työnsi vaunuja koko matkan.
Jaksoi jopa jyrkän ylämäen työntää
ilman apuja.
 Bellasta on yleensä todella suuri apu, ellei sitten ole kiukkupäivä, silloin mikään ei ole kivaa eikä mikään huvita, muu kuin mököttäminen.
Bella tykkää auttaa vauvan hoidossa ja saa sitä myös tehdä. Neiti auttaa Ukkelin vaatteiden riisumisessa, vaipan vaihdossa ja ojentelee pyytämiäni tavaroita, neiti saa kiitokseksi äidiltä kehuja ja vauvalta yleensä suuren hymyn. Bellasta on aivan super kivaa kun on pikkuveli, ollaan siis selvitty ilman mustasukkaisuus kohtauksia.
Turhautumisia on neidillä ollut muutamia kun ei ole jotain osannut/saanut tehdä, tai kun joudun huomauttamaan ettei vauva kestä ihan niin kovaa käsien/jalkojen heilutteluja. Mutta muuten on ison neidin kanssa mennyt oikein hyvin.
Bellalle on vaan alkanut tulla ikävä tarhaan mutta eiköhän se unohdu kunhan syksyllä alkaa kerho ja voimistelu jo kesäkuussa, saa Bellakin vähän "omaa aikaa", mistä nauttii.


Ukkeli nukkui pitkät päikkärit vaarin
terassilla

Mansikat on neidin suurin herkku

Tony ja liehuletti
-Tia

ps. Kohta pitäisi lähteä neuvolaa kohti Ukon punnitukseen. Jännittää ja pelottaa. Mitä jos paino ei ole noussut tankkauksesta huolimatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti