tiistai 21. toukokuuta 2013

Huoli

Nyt täytyy kyllä sanoa että ei kauheasti ole kehumista tästä päivästä. 

Tänään aamulla Ukko heräsi puoli kuuden aikaa ja otin pikkuisen viereen köllöttelemään ja syömään kun itse vielä halusin torkkua. Herra vain jatkoi pientä kitinää eikä suostunut syömään ollenkaan. Ajattelin että vaihdan vaipan siinä puoli unessa mutta vaippa oli aivan tyhjä!?! 9 tuntia ollut vaippa oli aivan kuiva.
Ihmettelin suuresti että kuinka on mahdollista ettei yön aikana ollut tullut pienen pienentäkään pissaa.
Noustiin ylös ja sohvalla istuskellessa sain Ukkelin syömään ja saman tien syönnin jälkeen tuli pieni pissa vaippaan. 

Bella oli omien aamu puuhiensa välissä ottanut vaipan pois samalla kun itse puin vaatteita ja kysyi "äiti, mitä tää punainen on veikan vaipassa?" Olin aivan kauhuissani ja ajattelin että onneksi tänään on mammaryhmä ja oma neuvola täti siellä.

Neuvolassa otettiin syöttöpunnitus ja samalla kerroin aamuisesta. Punnarin lukeman jälkeen sanoi että se oli merkki kuivumisesta, koska puntari näytti -10grammaa/vko! Kauhistuneena katsoin puntarin lukemaa, 3805g! (Miten voi olla mahdollista, Ukko syö päivisin 3-4 tunnin välein molemmista rinnoista. Edelleen on kesken syömisen sylkenyt rintaa ulos suusta mutta kuitenkin on syönyt. Ja maitoa tulee riittävästi ettei siitäkään ole kyse, saan pumpattua maitoa yhdestä rinnasta 100ml yhdellä kertaa.)

Syötön jälkeen Ukko punnittiin uudelleen ja puntari näytti edelleen samaa lukemaa, 3805g!

Toimintasuunnitelmana on nyt sitten lisämaitoa joka imetyksen jälkeen niin paljon kuin vaan saa menenään. Ja punnituksia on tälläviikolla  torstaina neuvolassa ja ensiviikolla tiistaina ja torstaina lääkärillä.

Itku tuli autossa kun olin menossa äidin luokse hakemaan Bellaa. Itku kurkussa kerroin äidille miten asiat nyt on ja äiti sanoi ettei se pulloruokinta tee huonoa äitiä. Sen kuuleminen auttoi vähän pahaan mieleen, vaikka kyllähän sen tiedän, tuntui vain hyvältä kuulla se.

Mietin vain miten voi mennä imetys molempien lasten kanssa niin pieleen?

Huoli on suuri kun ei tiedä mistä Ukkelin painonlasku johtuu.
Torstaina ollaan viisaampia ja tiedetään mitä puntari näyttää kun on tankattu Ukkelia maidolla niin paljon kuin vain pieneen ihmiseen mahtuu.


5 viikkoa

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti