tiistai 14. toukokuuta 2013

Herra aurinkoinen



Tänään ollaan oltu oikein hilpeällä tuulella, ollaan hymyilty ja naureskeltu äidin tyhmille jutuille. Harjoiteltu vähän kertomaan juttuja ja muutama riemunkiljahduskin saatu aikaiseksi, se vasta hauskaa olikin.

Eilinen päivä oli jotain aivan muuta. Eilen meni koko päivä Ukkoa hytkytellessä ja kanniskellessa. Ukko
heräsi 5-6 aikaa aamulla kitisemään eikä suostunut enää nukkumaan, joten noustiin ylös aamu puuhiin jo 06.30. Kitinä vain jatkui ihan iltaan asti, päivällä nukkui maksimissaan 10-20 min pätkissä, nekin syliin nukahtamalla. 
Onneksi Tony otti Ukkelin mukaan kun lähti viemään Bellaa voimisteluun. Itse käytin ajan hyödyksi, yritin nukkua jo aamulla alkaneen päänsäryn pois. Kolme tuntia sain nukkua ja heräsin entistäkin kamalampaan päänsärkyyn. Ei auttanut kun napata särkylääke ja keittää oikein vahvaa kahvia, ja kappas, 15min ja päänsärky oli kokonaan poissa.
Herroilla ja neitokaisella oli mennyt  hyvin tietenkin! Ukko oli nukkua posottanut hienosti koko kolme tuntia.
Kotiin kun tulivat Ukko söi suhteellisen kiltisti, (jos ei lasketa tissin räkimistä suusta pois) ja sen jälkeen alkoi vielä "hienompi" huutokonsertti. Mikään ei siis auttanut, ei sylissä oleminen, ei jumppaaminen, ei ympäri kämppää käpsyttely. Onneksi kuitenkin meidän  pieni kiukkuinen Ukko nukahti yöunille hyvin ja nukkui yön hyvin.

Mutta nyt toivotan hyvää yötä vaan kaikille ja toivotaan että huomenna oolisi yhtä hyvä päivä kuin tänään oli . 
Itse yritän vielä tuon yli-innokkaan tohottajan saada nukkumaan niin itsekin pääsisin.



-Tia
Ps. Vaikka onhan toi kuitenkin aika ihanan kuuloista kun vierestä kuuluu hööö ja auvuu. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti