torstai 30. toukokuuta 2013

Paino nousussa

23/05/13
(neuvola)

Paino: 4030g

"Terhakka poika. Rintamaidon lisäksi saanut korviketta lisänä 2 vrk:ta.
 Paino nousuut yli 200gr:aa. Punakka poika."

28/05/13
(lääkäri)

Paino: 4205g

"Hyväkuntoinen poika. Napa siisti. Vas. silmä rähmii"

30/05/13
(lääkäri)

Paino: 4310g
Pituus: 55,1
Pipo: 39,7

"Paino 4310! Hyväkuntoinen ja suloinen poika."


Paino on siis noussut loistavasti. Korviketta menee paljon ja imetys on jäänyt melkein kokonaan pois. Ukkeli ei vain huoli rintaa kunnolla enää. Yritän kuitenkin vielä, parasta ravintoahan se rintamaito on. 3-4 kertaa vuorokaudessa yritän vielä rintaa tarjota, mutta en kuitenkaan enää ota siitä stressiä. Viime viikolla olin aivan maassa asiasta kun olisin halunnut täysimettää. Lääkäri vain totesi tähän että: "Ei sille voi mitään, ei se ole susta kiinni ja pääasia että vauva kasvaa. Seuraavaa lasta voit sitten imettää vaikka vuoden" Mietin vain siinä että taisi nämä lapset olla nyt tässä, enempää en ajatellut tekeväni, mutta pidin suuni kiinni.




Ukkeli viihtyy lattialla aika pitkiä aikoja jo, paljon tulee juttuja ja helistimet ovat hyvin kiinnostavia. Myös mahallaan viihtyy jonkin aikaa ja kerran vahingossa kääntyi ja kopsautti päänsä, siitä tuli iso harmistus.








Mitäs muuta... No Ukko nukkuu hienosti omassa sängyssä ja sinne nukahdetaan itsekseen. Vaikka olisihan se ihanaa jos Ukkeli nukkuisi vielä viekussa, mutta ehkä helpompi näin.


Rakkaus <3
Bellalla ja ukkelilla on ihan käsittämätön yhteys. Molemmat ovat aivan rakastuneita toisiinsa, Bella haluaa leikkiä ja kutitetta pikkuveljeään ja ainakun Bella ilmestyy näköpiiriin alkaa hymyily vaikka olisikin vähän huonompi mieli. 
Minun pienet ihmeet, suuri rakkaus! <3


-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti