lauantai 1. maaliskuuta 2014

25

Tony täytti 25-vuotta, 24.2.2014. 

Vietettiin Tonyn synttäreitä 22.2, ensin Tonyn suvulle oli "oma kattaus", klo 14.00. Oltiin vielä todella vaiheessa valmisteluissa, kakku oli koristelematta, koska kermaa ei ollut tarpeeksi, patongit paistamatta, kinkkupiirakka leikkaamatta ja mä olin juuri tullut suihkusta. Onneksi äiti toi kermaa lisää, niin sain koristella kakun valmiiksi, Tony tietenkin yritti samalla viihdyttää vieraita ja auttaa mua keittiössä. Ensimmäinen "kattaus" meni nopeasti, äiti nappasi lapset mukaansa ja Tonyn sukulaiset lähtivät melkein samalla oven avauksella, päästäen meidät valmistelemaan uutta kattausta.




Toinen kattaus oli tarkoitus alkaa klo 17. No, Tonyn serkku jäi ensimmäisestä kattauksesta viettämään iltaa meidän kanssa ja Juuso ilmestyi heti neljän jälkeen. Tarjoiluit jäi taas puolitiehen, koska halusin meikata ja Tony höpötteli vieraiden kanssa, niin ja Suomen peli oli alkamassa. Loput vieraat saapuivat sillon tällöin, porukkaahan meillä ei ollut paljon, mutta oli meillä hauskaa. Tarjoilut sain pöytään ennen viimeisen erän alkua, eli napostelu kelpasi hyvin kisakatsomoon. 
Loppuilta vaan naureskeltiin, höpöteltiin ja laulettiin Singstaria. Lähdettiin me baariinkin puoli yhden aikaa, mutta täytyy kyllä todeta, ettei kyseinen baari taida olla enää meidän juttu. 18 kesäiset tuntuu todella nuorilta ja hyvin törkeiltä. Tanssilattialla yksi tyttönen päätti, että olen hänen tiellään ja tönäisi täydellä voimalla rinnuksista sivuun, toinen tyttönen tanssi korokkeella ja päätti monottaa mua korkokengän korolla kylkeen. Tony sai, myös osaksi tönimistä, vaikka seisoi ei-kenenkään-tiellä. No, ehkä meidän täytyy ensi kerralla mennä johokin pubiin istumaan.

Kuvia illasta ei montaa ole, koska unohdin kameran olemassaolon (jälleen kerran), mutta muutaman kuvat tuli otettua ennen kuppilaan lähtöä.

 Juuso soitti taksia meille, ja ilmeisesti linjan toisessa päässä oli joku vähän pöljä.


 Siskoni mun 


-Tia
ps. Kiitokset bloggerille kuvien tuhoamisesta, murr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti