maanantai 19. elokuuta 2013

16.08.13 Sappee

Reissuun lähdettiin kahden auton voimin ja Sappeelle saavuttiin kuuden aikaan illalla. Yhdeksän henkilöä tungettiin mökkiin missä oli YKSI vessa, kyllä muutamaan kertaan joutui omaa vessavuoroa odotella. Lapset taisi muutamaan kertaan muodostaa jonon vessan eteen. Mökki oli muuten mielestäni oikein kotoisa ja käytännöllinen.

Heti tavaroiden purkamisen ja petien laiton jälkeen mummi päätti että lähdetään vähän käpsimään ja ihmettelemään minkälainen on Sappee.




Kummityttö

Heti löydettiin leikkipaikka missä lapset saivat leikkiä. Lapsilla oli hauskaa laskea liukumäestä veljeni selkään ja hyppiä trampoliinilla.




Löydettiin ihania maisemia Sappeen huipulta. Sappeella on paljon erilaista tekemistä, kesällä mm. Bikepark, frisbeegolf, suunnistus, kesäteatteri ja paljon muuta! Talvella Sappee on 11 rinteen laskettelukeskus.
Majoitusmahdollisuuksia on monia, on erikokoista ja näköistä mökkiä, huoneistohotelli ja Caravanalue.





Istutin lapset vierekkäin rinteeseen, jotta saisin ihanan kuvan ja onneksi kuvat onnistuivat. Sain kaapattua kuvalle kaikki mitä halusinkin,  lapset kiltisti vierekkäin ja kauniin Suomalaisen maiseman.



Voin suositella hyvällä mielellä Sappeeta vaikka vain normaalin ja tylsän viikonlopun tilalle. Ainakin meidän perhe viihtyi hyvin. Tosin tähän aikaa vuodesta kun lomat on jo lusittu ja koulut alkanut, oli siellä aika hiljaista mutta se sopi meille. Keskellä kesää ja keskellä talvea Sappee on varmasti aivan täysi.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti