keskiviikko 21. elokuuta 2013

18.08.13, Särkänniemi osa 1

Jaottelen muutamaan osaan meidän Särkänniemipäivän koska kuvia on ihan hirmuisesti.

Rakastuin Särkänniemeen ja varsinkin sen monipuolisuuteen. Omituista sanoa näin kun olen aina ollut henkeen ja vereen Linnanmäki-ihminen, nim. kahtena peräkkäisenä vuotena Timanttikortin haltija. Nyt on vain pakko pyörtää puheensa ja todeta että Särkkis hakkaa Lintsin 6-0!

Rannekkeiden ihmettelyä

Lapsilla oli oikein hauska päivä, ja niin myös meillä aikuisilla. Ensin käytiin Delfinaariossa katsomassa kahden delffiinin näytös. Mageita temppujahan nuo näytti osaavan, Joacim katseli tarkkaavaisesti hiljaa paikallaan koko esityksen isin sylistä.


















Ruokahetki

Delfinaariosta lähdettiin käpsyttelemään koiramäkeä kohti. Rehellisesti kun kerron se oli päivän suuri kohokohta, mulle siis! Siellä oli niin hauskoja paikkoja ja eläimiä. Olisin voinut jäädä asustamaan sinne lehmän ja sen vasikan luokse.

















Alpakat ovat mainioita elukoita, aivan mahtavan näköisiä ja vielä mahtavamman näköisiä ilmeitä. Voisin ottaa kotiin tuollaisen asustelemaan, niin jos asuttaisiin maalla.








Noihin kahteen ihanuuteen rakastuin täysin! Miten voi lehmä ja sen vasikka olla niin ihanan suloisia otuksia. Oonko mä vaan ihan luonnonoikku  vai tykkääkö muutkin yhtä paljon lehmistä?









-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti