maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikonloppu

Isabel on tykästynyt päiväkotiinsa, tyttöä harmittaa viikonloput, eikä iltapäivällä meinattaisi millään lähteä kotiin, äiti tai isi tulee aina liian aikaisin hakemaan. Perjantaina päikyssä vietettiin Halloweenia ja lapset sai herkkuja ja salissa oli jonkin näköistä Halloween juhlaa, joten perjantaina Isabel lähti pikku noitana päikkyyn.




Perjantai ilta kului taas viemällä Isabel treeneihin ja me käytiin kaupassa sillä välin ostamassa viikonlopuksi kaikki tarvittava.

Pyhäinpäivänä käytiin heti aamusella mummini haudalla koko perheen kesken. Itapäivällä lähdin Susan mukaan käymään tallilla ja ottamassa kuvia ja jätin Tonyn lasten kanssa siivoamaan.







Lauantai iltana Tony lähti kaverinsa kanssa bilettämäänhilettämään ja mulla oli kaveri täällä yökylässä pitämässä mulle seuraa. Lapset sai herkutella popcornilla pyhäinpäivän kunniaksi ja me vaan höpöteltiin ja löhöiltiin sohvalla, sen jälkeen kun saatiin lapsukaiset nukkumaan ja miekkoset kohti Helsinkiä. Siitä on aika monta vuotta aikaa, kun viimeksi ollaan vietetty "pyjamabileitä". 



Nukuin 3 tuntia lauantai sunnuntai välisenä yönä, ja sen kyllä huomasi. Olo oli sellainen, että mä olisin ollut juhlimassa koko yön eikä Tony. Onhan se Tonylle kiva, että sen ei tarvitse potea itse krapulaa vaan mä teen senkin hänen puolestaan, heh.
Bellalla oli aamupäivästä treenit ja loppu päivä menikin vaan tekemättä yhtään mitään. Kerrankin me oltiin koko perhe ihan vaan kotona, levitettiin sohva ja löllöttiin, koko päivän.




-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti