maanantai 16. joulukuuta 2013

Luukku 12, 13 & 14

Päivän paras hetki
12/12/13

Aamulla Susa soitteli ja kyseli päivän ohjelmaa, koska oli menossa ottamaan itselleen uutta tatuointia. Mitään ihmeitä en ollut sopinut, joten lähdin matkaan seura neidiksi rouvaksi. Ja olihan meillä hauskaa, tai ainakin mulla, kun sain naureskella toisen kärsimykselle. Haha. Mutta tatuointi jutuista lisää vielä tällä viikolla.

Päivän paras hetki
13/12/13

Tony pääsi töistä jo 15.30, joten sovittiin, että mennään käymään ROK:issa, koska Tony huomasi sen olevan auki. Ajatuksena oli käydä vain vilkaisemassa tarjonta ja katsoa löytyisikö Isabelille jouluksi mekko. No mekkoa ei löytyny, mutta Joacimille löytyi lappuhaalarifarkut, neule ja vuorelliset farkut, Isabel puolestaan sai voimistelupuvun ja neuleen. Koko satsin hinnaksi tuli 14,50, ei siis paha.


 Joacim-pieni nukahti, kirjaimellisesti, kuin saunalyhty isin syliin.

Kotimatkalla puhelin soi ja mammahan sieltä soitteli, kuulostaen hieman tylsistyneeltä, joten kodin kautta kurvattiin yökyläilemään ja piristämään äidin tylsää perjantai-iltaa. Olihan meidän tarkoitus joka tapauksessa mennä sinne lauantaina, oltiinpahan ainakin ajoissa. 

Päivän paras hetki
14/12/13

Aamulla heräiltiin äidin luota ja tarkoituksena oli lähteä katsastamaan joulumarkkinat. Harmistus tuli kun huomasin kameran jääneen keittiön pöydälle(lahopää, mikä lahopää). Markkinat oli pieni pettymys ja suunnattiin kirpparille pyörimään. Äiti antoi Isabelille vitosen, millä tyttö sai ostaa mitä halusi. Itse ostin Isabelille käsintehdyn nallen ja Maximorran hupparin, tyttö osti omilla rahoillaan pienen lelukissan ja pörröiset sormikkaat.




Loppupäivä meille meni kotona lasten kanssa leikkien, Tony oli TAAS (Isabelin sanoja lainaten) töissä.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti