perjantai 27. joulukuuta 2013

Kuumeiset pyhät Iskän silmin

Hei taas pitkästä aikaa se olis Tony täällä taas kun Tia kärsii tatuoinnin tulehtumisesta aiheutuneesta korkeasta kuumeesta(keskimäärin 39,6c) jo kolmatta päivää, molemmilla alkaa olla jo sellainen tunne että eikö tämä kuumeilu jo voisi loppua? Toivon lämpimästi että antibiooteista on apua. Tapaninpäivän ilta meni siis peijaksessa odotellessa taas vaihteeksi kaksi tuntia. Ja Tia meinasi nukahtaa penkkiin jo ensimmäisen 15 minuutin jälkeen. No lapset oli tietysti mukana ja melko levottomia molemmat, olimmehan sairaalassa joka tunnetusti on virikkeitä täynnä. 

Joacim menossa leikkimään aatonaattona

Mutta hiukan joulusta joka meni melkoisen sutjakkaasti ja oikeastaan oli aika nopeasti ohi, tuntui että kun pääsin töistä puolen päivän aikaan suoraan riisipuurolle ja joulusaunaan niin siitä eteenpäin aika oikein lensi ja ihmetellen katselin kelloa että joko se on ilta .Vähän ennen neljää söimme herkullisen jouluruuan jonka jaksaa ikävä kyllä vain 2 kertaa vuodessa, vai jaksaako joku oikeasti syödä jouluruokaa vielä pitkälle Tammikuuhun?



Meillä kävi pukki kylässä. Mites teillä? Vieläkö vanha kunnon pukki käy vai tuoko tontut teidän lahjat?Vähän tarkempi postaus joulusta tulee viimeistään silloin kun Tia pääsee tolpilleen. Pikaista paranemista meille siis!


Aattona vielä ennen kun Tialla nousi kuume, mukana myös Joacimin kummitäti Essi

-Tony

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti