tiistai 7. tammikuuta 2014

Mamma ulos

Oltiin ajamassa Marpan kanssa kauppaan viime lauantaina ja satuttiin ajamaan meidän "nuoruus vuosien" kuppilan ohi ja mietittiin milloin seuraavan kerran päästäisiin ulos. Kauppareissun ajan pohdittiin ja päätettiin lähteä samana iltana, kunhan Tony pääsisi töistä kotiin. Extempore reissut vaan on kaikkein parhaimpia. Meillä oli hauskaa, todella hauskaa!
Manasin Marpalle baarissa, että värjään hiukset takaisin blondeiksi, koska muutamia yli-innokkaita sai hätistellä, jopa mun numeroa kyseltiin, hah. Totesin vaan, että "et sä mun numeroa halua, mulla on kaksi lasta ja aviomies kotona". Nopeasti lähti kaveri lätkimään sen jälkeen. Naurattaa vieläkin. Mikähän siinä on, että niin monet miehet tykkää punapäistä?






Ilman tapaturmiahan ei kunnon kuppila-iltaa ole. Blogin Facebook-sivuilla jo kerroin, kuinka jätin sormet ovenkahvan ja seinän väliin, kun avasin oven turhan suurella voimalla. Seurauksena jomotus oikean käden etu- ja keskisormessa, vielä tänäänkin. En pysty avaamaan pilttipurkkia, saati sitten limupulloa oikealla kädellä ollenkaan.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti