maanantai 6. tammikuuta 2014

UV

Vuodenvaihdetta vietettiin mökillä, niin kuin viime vuonnakin, rauhallisissa merkeissä. Syötiin, saunottiin, syötiin 12 viinirypälettä, katsottiin tv:tä ja mentiin nukkumaan. Perussettiä siis. Meillä oli tarkoitus juhlistaa uutta vuotta kunnolla, koska lasten piti mennä Tonyn äidille hoitoon, mutta hän perui sen muutamaa päivää ennen. Hieman harmitti, jos suoraan sanotaan, mutta ehkä kuitenkin ihan hyvä, koska ei se aikuisten juoma oikein uponnut, juuri ja juuri sain yhden saunasiiderin kaadettua kurkusta alas.

Me lähdettiin mökille jo maanantaina ja tultiin kotiin vasta torstaina päivällä. Minna ja Riku tuli meidän seuraksi "juhlimaan" uuden vuoden aattona, monen mutkan kautta. Ehkä jo ensi kerralla löytävät suoraan perille? :D

Ilma ulkona ei näyttänyt kauhean houkuttelevalta, mutta silti lähdettiin ulkoilemaan. Kuvia ei löydy kuin ulkoilusta. Aina se kamera unohtuu, kun ystäviä on vieressä.









Tony aloitti korjaamaan iPhonen näyttöä, mutta loppu metreillä Tony huomasi yhden osan liikahtaneen paikoiltaan pois ja joutui uudestaan ottamaan akun irti. No siinä kävi vähän köpelösti, nimittäin akun joku virtapiuhataijoku, meni poikki. Nyt Tony saa odotella uutta akkua, ennen kuin saa taas puhelimensa käyttöön.

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti