perjantai 24. tammikuuta 2014

Menoa ja meininkiä

Nyt on pidetty vähän pidempää blogi taukoa. Kone on pysynyt kiinni ja jos Tony on sen vahingossa mennyt aukaisemaan, olen pysytellyt koneesta kaukana. Mutta huomenna tulossa vähän infoa tauon syistä. 
Nyt kuitenkin haluan kertoilla mitä me oikein ollaan touhuiltu.

Ollaan oltu paljon pois kotoota, oikeastaan ollaan käyty kotona vaan nukkumassa. Tiedossa on pienoinen kuva pläjäys, selitysten kera, tietenkin. 

 Tonyn pikkusisko teki Tonylle letin, eikö olekkin söpö?

Ollaan vietetty paljon aikaa Tonyn äidin luona, ollaan oltu viemässä nuorimmaista eskariin, Tony on käynyt valmentamassa, myös ollaan "piipahdettu" ihan muuten vaan. Siellä aika vaan menee hurjaa vauhtia, eilenkin havahduttiin vasta yhdeksän aikaa, että muuten kotiin pitäisiä lähteä. 

Oltiin hurjia ja otettiin juna Helsinkiin. 

Mun  mummi totesi mulle, että Isabel on niin hyvä kameran edessä, että voi kysellä lastenvaate kuvauksiin Isabeliä. Otettiin neuvosta vaari ja käytiin  Studio Elitellä otattamassa Isabelista koekuvia. Koekuvaukset meni lopulta hyvin, alkujärkytyksestä (lue: huutoitkusta) kun selvittiin, tuli kuvista hienoja. Isabel tykästyi hommaan, joten sovittiin aika mallikansio kuvauksia varten.

Jätkä veti hirsiä tyytyväisenä, eikä ollut moksiskaan kamalasta pakkasesta.

"Nana, mä vähän haluisin repiä sua korvasta"
"Enkö mä muka saa tehdä niin?"

Paljon ollaan vietetty aikaa, myös mun äidin luona. Lapset tykkää niin kovasti mummista ja papasta, Isabel aina kyselee koska pääsee uudestaan mummin luokse. Joacimista varmaan kaikkein kivointa mummilla on tila, siellä saa mennä hirveällä vauhdilla pitkiä matkoja suuntaan ja toiseen. Joacim tuntuu oikein nauttivan kun saa vaan vaellella pitkiä matkoja ja aina välillä pysähtyä tutkimaan jotakin todella mielenkiintoista. Tietty itsekin viihdyn siellä oikein loistavasti, ollaan äidin kanssa todellla läheisiä, soitellaan useasti ja äiti pyytää käymään. Tietty useasti, myös niin, että mä soitan ja kysyn ilmoitan, että ollaan sinne tulossa. 


 Voi tuota hampaatonta. Isabelilta lähti jo kuudes hammas. 



Ollaan hytisty kylmästä, kun täällä on pakkanen paukkunut. Eilen illalla, kun kotiin ajeltiin oli pakkasta -21,5 astetta. Tänään kuitenkin käytiin näyttämässä nenuja auringolle, vaikka mittari näyttikin -18. Kiitoksia Essille taas ulkoilu seurasta ja kuvista. Oma kamera oli tietenkin kotona laturin päässä, enkä saanut kuvia otettua itse.

-Tia
Ps. Onko kiinnostusta lukea ja katsoa Isabelin "mallikuvia"? Kuvia on todella paljon, sen takia kyselen. Jos kiinnostusta ei niin hirveästi löydy, niin laittelen vain kuvaajan valitsemat ja muokkaamat kuvat. Joten rohkeasti vaan kommenttia tulemaan jos kiinnostusta löytyy, joko tänne tai blogin Facebook-sivulle!

1 kommentti: