keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Höpö höpö

Tonyn synttäreitä vietetään tulevana lauantaina, joten pientä hässäkkää on tiedossa. Tarjoilut tuottaa harmaita hiuksia ja stressi "mitä mä laitan päälle" ja "tuleekohan sinne kukaan". Välillä ollaan ihan innoissaan tulevista pippaloista ja välillä taas meinaa epäusko yltyä sietämättömäksi ja Tony on todennut, että "perutaan koko juhlat", mutta juhlat pidetään ja ihmisiä on tulossa paikalle, kerranhan sitä vaan täytetään 25-vuotta. Eikös?
Pidetään jo perinteeksi muuttunut "kahden kattaukset bileet", eli Tonyn sukulaiset (ja tällä kertaa, myös mun) tulevat päivällä ja kaverit sitten illalla. Lapsukaiset menevät yökyläilemään joko Tonyn äidille tai sitten mun äidille.



Ollaan pikku hiljaa siivoiltu ja vietetty aikaa perheen kesken, koska Tony on olkapäänsä takia sairauslomalla. Huomenna Tony menee hermoratatutkimuksiin ja ensi viikon maanantaina taas omalle työterveyslääkärille. Täytyy vaan toivoa, että saisi olkapäänsä nopeasti kuntoon tai edes selviäisi mikä siinä oikein on.
Ja kaikein kukkuraksi flunssaa pukkaa melkein koko perheelle. Ainoa joka on täysin terve on Isabel. Tony valittelee kurkku kipua ja niistää kolmen minuutin välein, mulla on kurkku kipeä, yskittää ja nokka vuotaa. Joacimilla oli viime viikonloppuna taas kuumetta ja tänä aamuna yski, päivän mittaan kuitenkin yskä rauhoittui. Tehtiin tänään "flunssan karkoittaja keittoa", toivotaan, että se toimii ja flunssa saataisiin kuriin lauantaihin mennessä.



Eilen kuvasin "meidän päivä kuvina"-postauksen, eli sekin on vihdoin ja viimein tulossa. Nyt en vaan uskalla luvata, että milloin saan ne kuvat tänne, koska kuvia on miljoona ja niiden läpikäynnissä ja muokkaamisessa menee paljon aikaa. Meidän ruokavalio muutoksista ajattelin tehdä jonkinlaisen postauksen, jos seillainen teitä kiinnostaa?

-Tia

8 kommenttia:

  1. Kaunis sinä!!! Päivä kuvina postausta odotellen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Yritän saada sen mahdollisimman pian valmiiksi. :)

      Poista
  2. Päivä kuvina postausta odotellen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Pistän vauhtia asian suhteen ja yritän tänään saada sen valmiiksi.

      Poista
  3. Kivoja kuvia sinusta, näitä saisi olla lisää (: Postaus ruokavalionmuutoksesta kiinnostaa, rustaa terveellisiä reseptejä kylkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yleensä olen kameran takana, mutta ehkä voisin sinne kameran eteenkin mennä välillä. :) Terveellisiä reseptejä laitan ruokavaliomuutos postaukseen, kiitos vinkistä. :)

      Poista
  4. Mua jänskättää ihan kauheesti kun oma esikoinen syntyy ja sille pitää järjestellä syntymäpäiviä että tuleekohan sinne edes ketään! :D nyt jo! Muakin kyllä kiinnostaa tuo ruokavalionmuutos härdelli. Ite ostin eilen kirpulta semmosen olikohan se karppaa kevyesti kirja, ei sillä että haluisin ruveta karppaamaan, mutta sen takia että ruokavaliota sais muutettua vähän kevyemmäks, meinaa mennä nimittäin yleensä aika tukevaksi, töissä kun oppinut tekemään ruokaa melkeempä vaan miehille eli sen ruuan pitää olla tukevaa ja rasvasta. Kotonakin sitte, no laitetaampa tähän pari nokaretta rasvaa, tullee sitä makua. :D Nyt oon kuitenkin tykästyny leipomaan täysjyväjauhoista! Jostain ohelmasta kuuntelin että auttaa vähentämään syöpää ja pitää tietysti nälkää pidempään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lasten synttäreille kutsutut tulee, ei kukaan kehtaa jättää välistäkään, joten älä siitä stressaa. :D Kevyempi ja kuitupitoisempi ruokavalio on aina parempi vaihtoehto mun mielestä, vaikka tosissaan, tuohan se voi sitä makua. :D Mä en tohon karppaukseen niin kovin innostunut ole, toki oon hiilareita vähentänyt, mutta mua pelottaa, että sitten kun ei enää jaksakkaan karpata tulee kaikki kilot tuplana takasin, joten yritän saada itselle sopivan "elämäntapamuutoksen". Tykkään liikaa leivästä ja pastasta.

      Poista