torstai 6. helmikuuta 2014

Kun mikään ei toimi

Meidän jääkaappi. Kyllä se toimi, mutta välillä kuulosti, että se meinaa lähteä lentoon. Samalla jäädyttäen puolet siellä olevista ruuista, vaikka olikin pienimmällä mahdollisella. Pakastinosa oli aivan umpijäässä, sulatuksista huolimatta. Tony joutui usein näyttämään vasaraa pakastimessa oleville jääkasoille. No nyt meillä on sitten uusi jääkaappi. Se on ihanan iso, mutta eipä se paljon hiljaisempi ole, mutta parempi kuitenkin.

Meidän auto. Blogin Facebook-sivuilla avauduin, kuinka meidän auto ei lähtenyt käyntiin, vaikka pakkasta pihalla oli vaivaiset 10 astetta. Loppupeleissä auto ei lohkolämmityksenkään jälkeen lähtenyt käyntiin kuin työntämällä. Oli meilläkin puuhat, joka aamu sama rumba, ensin auto on kaksi tuntia piuhan päässä lämpeämässä ja silti sai perse pitkällä työntää käyntiin. Viimeinen niitti oli viime viikolla, kun auto ei enää suostunutkaan lähtemään käyntiin, edes työntämällä. Sinne se jäi, Tonyn työpaikan pihaan, illalla klo 23 jälkeen.
Seuraavana päivänä sain veljeni kuskaamaan meidän autolle, käytiin ostamassa isompi akku. Joo, ei osteta enää niin pientä akkua, kun ainoastaan kottikärryyn, kiitos Joni <3 Samalla pojat vaihtoi tulpat ja jonkun ilmansuodattimen. Auto ei silti meinannut lähteä käyntiin, mutta lähtipä silti ja nyt toimii taas kuin ennenkin, jee!

Meidän tietokone. No, siitäkin avauduin blogi Fb-sivulla, se on muuten sellanen paikka minne ilmestyy paljon kaikkea, mikä ei blogiin asti päädy, kannattaa käydä tykkäämässä. Fb-sivulle pääset tästä.
Niin, mutta asiaan. Pidemmän aikaa meidän pöytäkone on heittänyt itsensä keskenkaiken bluescreenille, lopulta ei päästänyt enää Windows:iin, vaan kertoi jonkun ihme kirjain litanjan puuttuvan ja käski painaa CTRL+ALT+DEL, mutta heivasi silti saman näytön takaisin. Juu, kyllä, meillä on super vanha, vanhoista osista yhteen liimattu kone, mutta se toimi, ainakin hetki sitten. Ilmeisesti nyt pitäisi asentaa uusi Windows, koska meidän miniläppäri on varmasti maailman hitain yksilö. Kyllähän se asiansa ajaa, mutta sitä tarvitsee herätellä muutaman kerran päivässä noin tunnin jaksoissa, että illalla sitten jaksaa toimia hieman paremmin. Tony oli kiltti ja laittoi pöytäkoneen näytön ja näppiksen kiinni tuohon minikapistukseen, että saan edes jotenkin tänne laitettua kuvia ja ehkä vähän tekstiäkin. Tällä hetkellä molempien lompakot on sitä mieltä, että uutta pöytäkonetta ei tule, joten tulisiko joku (Joni) asentamaan meille uuden Windowsin? Kiitos!

Minkä ihmeen takia kaikkien pitää hajota samaan aikaan? Ää, meillä on kyllä surkein tuuri, ihan kaikessa! Nyt vaan toivotaan ja pidetään sormet ristissä, että mitään muuta ei hajoa, ja auto menee katsastuksestä läpi lyhtyjen vaihdon jälkeen.
Huh, johan helpotti. Pahoittelut avautumisesta, kiitos ja moi!

-Tia

2 kommenttia:

  1. AUTO!!! mä oon kironnu meidän auton alimpaan helevettiin!!! aarrghhhh joten know the feeling =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, me ei olla ainoita! :D No ei, on se kyllä todella raivostuttavaa ja noloa työnnellä autoa pitkin kaupunkia, että sen saa käyntiin. :D

      Poista