sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Välipala herkkuja

Välipala-aika, on hyvä aika harjoitella sormiruokailua. Oon sen verran laiska ihminen etten jaksa siivoilla ruokasotkuja miljoonaan kertaa päivässä, joten yksi sormiruokailukerta per päivä on ihan hyvä. Tietty Joacim saa raejuustoa, kurkkua, paprikaa ym. silloin kun itse syödään, jos poitsu sattuu olemaan silloin hereillä.
Porkkanaraastetta, raejuustoa, paprikaa ja tomaattia





Joacimille maistui hyvin, vaikka puolet ruuasta olikin sylissä ja lattialla, mutta harjoitus tekee mestarin, eikös?

Joacim ei tykännyt banaanista kun paloittelin lautaselle sitä, eikä tykännyt muussattunakaan. Ihmettelin, että miten voi olla lapsi, joka ei tykkää banaanista. Älysin seuraavalla kerralla antaa koko banaanin käteen ja johan upposi hyvin.

Banaania 




Maitorahkaa ruusunmarja-vadelmasoseella ja omenatikkuja








Joacim tykkää piimästä, raejuustosta ja maitorahkasta ihan hulluna. Otettiin pieni varaslähtö noiden hapanmaitotuotteiden kanssa, mutta eipä tuo poika ole valitellut, eikä miksikään mennyt.

Keitetty makaroni





Makaronitkin maistui hyvin. 

Ollaan annettu myös keitettyinä perunaa, porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia. Hedelmistä Joacim on saanut, mandariinia, appelsiinia ja viinirypäleitä, joista ei muuten tykännyt. Mandariinit ja appelsiinit on taas suurta herkkua. Myös kurkku, paprika, tomaatti ja salaatti uppoaa meidän pieneen mieheen.

-Tia

4 kommenttia:

  1. Niin paras toi lautasensyöntikuva! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania maistelukuvia!
    Meilläkin tutustutaan tällä hetkellä eri soseisiin ja on kyllä niin huvittavaa välillä kattoo vauvan eri ilmeitä, kun uusi maku tulee suuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Se on hauskan näköistä, kun vauva saa ensimmäisiä uusia makuja suuhunsa. :)

      Poista