keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Studiokuvat osa 1

Mummin kehoituksesta laitettiin s-postia Studio Elitelle ja saatiin soitto muutama päivä sen jälkeen. Tony sopi Isabelille koekuvaus ajan heti seuraavalle päivälle.
Kerroin tytölle mitä seuraava päivä pitää sisällään ja tietenkin Isabel alkoi jännittää aivan hulluna, vaikka ei sitä myöntänytkään.

14.1.2014
Koekuvaukset

Paikalle saavuttiin hyvissä ajoin, Isabel katseli ja ihmetteli. Mukava valokuvaaja tuli esittäytymään ja pyysi Isabelia menemään studion kankaan eteen. Siitähän se riemu repesi, Isabel alkoi huutamaan ja itkemään aivan hulluna, roikkui jalassa kiinni. Yritin ensin silitellä ja halitella, puhua kauniisti ja kannustaa. No sepä ei auttanut. Päädyin sitten toisenlaiseen tekniikkaan; en antanut tytön roikkua ja huutaa, vaan pyysin olemaan itkemättä, enkä antanut enää tytön hypätä syliin, vaan pidin pienen välimatkan. Valokuvaaja sanoi, että voin hetkeksi mennä Isabelin seuraksi kankaan eteen ja se sitten vihdoin tepsi, kunhan en päästänyt tyttö roikkumaan kaulaani. Joidenkin korvaan voi tuntua aika "raa'alta", mutta meillä toimii. Loppujen lopuksi ei mennyt kauaankaan, kun Isabel rauhoittu ja aloitti itse poseeramisen kameran edessä. Poistuin tytön vierestä vähin äänin ja katselin kuvaajan takaa, kuinka hienosti tyttö osasi olla kameran edessä.




Vähän näyttää tyttö itkuiselta kuvissa, mutta silti luonnolliselta ja mikä parasta, rennolta itseltään. Isot kiitokset kuuluu valokuvaajalle Apirat "Niu" Nomnavi:lle, joka sai meidän tytön rentoutumaan uudessa tilanteessa ja alku itkuista huolimatta.

Koekuvien jälkeen katsottiin valokuvaajan valitsemat kuvat, Isabel sai kehuja mm. vartalon hallinnasta ja ilmeistä. Sen jälkeen höpistiin vähän mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä ja mitä ei. Sovittiin mallikansio kuvaukset samalle viikolle.

18.1.2014
Elite "baby&kids" mallikansiokuvaukset

Kuvauspäivänä Joacim jäi mummin luokse hoitoon, joten pystyimme keskittymään ainoastaan Isabeliin. Isabel ei malttanut syödä aamupalaa edes, joten haettiin kaupasta evästä mukaan. Bella nappasi juotavan jugurtin ja sai hörppiä sen autossa. Ja voi minkä näköinen tytön nassukka oli jugurtin jälkeen. Isabel oli jotenkin kummallisesti saanut pieniä verenpurkaumia ylähuulen yläpuolelle. No, sille ei mahtanut mitään.

Kuvaukset meni ihan hyvin, mitä nyt Bellalla meinasi loppua into, koska joutui odottamaan pitkiä aikoja asuvaihdosten välissä. Ja kuvaaja oli eri, otti kyllä ihan hyviä kuvia, mutta ei saanut tyttöä rentoutumaan ihan niin hyvin, mitä koekuvauksissa ollut kuvaaja. Muutamista kuvista voisin antaa myös palautetta, koska maksoimme lystistä aika sievoisen summan. Muutamissa kuvissa valotus meni pikkasen mönkään ja muutamassa muokatussa kuvassa oli muokattu hieman hassusti, mutta enhän mä mikään kuvanmuokkaaja/valokuvaaja ole.

Huom! Nämä kuvat on omia valintojani, enkä myöskään ole muokannut kuvia ollenkaan! 






Vaikka saatiin kuvat heti matkaan mukaan, tuli meille postissa toinen levyllinen kuvia. Täytyy napata levy mukaan ja painella äidille, koska meillä ei ole koneessa levyasemaa, eikä pleikkari suostunut lukemaan kyseistä levyä. 
Kuvaajan valitsemat muokatut kuvat, laitan ihan omaan postaukseen, samoin Isabelin "överikuvat". Neidillä meinasi iskeä pahemman luokan levottomuus loppua kohden ja halusi vain takaisin mummin luokse, koska Joacimkin sain olla vaan mummin kanssa.

Mitäs piditte kuvista? Mikä on lemppari?
-Tia

6 kommenttia:

  1. IHANIA! Kaikki on tosi hyviä! Teillä on niin kaunis tyttö<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Ja Bella kiittä myös kehuista :)

      Poista
  2. Toi ensimmäinen kuva missä säki oot on mun lemppari! Ihana ujo hymy Bellalla <3 -e

    VastaaPoista