maanantai 17. helmikuuta 2014

Studiokuvat osa 2

Nyt niitä lupaamiani muokattuja kuvia Isabelin mallikansio kuvauksista. Hintaan tosissaan sisältyi kuusi parasta kuvaa muokattuna ja pienennettynä web-kokoon, että olisi helpompi lähetellä kuvia eri mallitoimistoihin. (hups, näköjään saatiin seitsemän kuvaa :D )

Ollaan laitettu neljään mallitoimistoon Isabelin kuvat ja kolmesta ollaan vastaukset saatu. Yhdestä tuli viestiä takaisin, että heillä on täyttä ja kahdesta vastaukseksi tuli, että kiinnostusta olisi. Oli meillä Tonyn kanssa pähkimistä kumpaan toimistoon Isabel menisi. Nyt kuitenkin päädyttiin sellaiseen vaihtoehtoon, ettei Isabelin tarvitse käydä mallikoulua ennen listoille pääsyä, vaikka ko. toimistosta olisikin saanut oma bookkerin. Kokeillaan nyt ensin näin, uudet kuvaukset on 6.3 ja niistä saadaan myös 4 parasta kuvaa itsellemme joten palaan taas niiden kuvien kanssa.







Niinkuin Studiokuvat osa 1:ssä mainitsin, meni neidillä hieman överiksi, koska odottaminen oli tylsää. Kaikki kuvat eivät siis onnistuneen ja haluan, myös ne teille näyttää.




-Tia

2 kommenttia: