lauantai 3. tammikuuta 2015

2014 osa 2

Heinäkuu

Heinäkuussa mökkeiltiin paljon, kaadettiin puita ja niitä pitikin sitten roudailla ympäri pihamaata. Haettiin lapsille päiväkotipaikkaa. Käytiin häissä. Syötiin paljon jäätelöä.

Elokuu

Elokuussa tehtiin reissu Kiteelle ja siellä juhlistettiin meidän 8-vuotista yhteistä taivalta. Lapset aloitti kamalan kädenväännön jälkeen päiväkodissa. Mä suuntasin työkkärin osoittamaan 40 päivän uravalmennukseen. Päätin alkaa seuraamaan omaa unelmaammattia. Soitin ainakin miljoona puhelua ko. asiasta. Hain kouluun. Sain koulupaikan, mutta jouduin kieltäytymään siitä. Vein paljon tavaraa kirpputorille ja toin melkein yhtä paljon takaisin. Isabel pääsi mestaruusryhmään.

Syyskuu

Syyskuussa tein keikkatöinä kitkentähommia. Olin työharjoittelussa päiväkodissa ja pääsin sijaislistoille. Suoritin Anniskelupassin. Kävin haastattelussa kouluun. Vietin yhden illan vain äidin ja veljen kanssa Lintsillä. Saatiin Tonyn kanssa ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen kokonaan laspsivapaa viikonloppu.
Lokakuu

Lokakussa tein paljon sijaiskeikkoja. Kävin äidin kanssa vaate penkajaisissa. Ostettiin lentoliput Espanjaan. Olin muutamia kertoja Tonyn mukana töissä. Nähtiin Isabelin ensimmäinen naruesitys. Tony alkoi käymään iltaisin koulussa. Kävin soveltuvuuskokeissa.

Marraskuu

Marraskussa sain tietää pääseväni kouluun navigaatiojaksolle. Vietettiin Isänpäivää. Bellalla oli syksyn esimmäinen asema. Kävin Susan kanssa Salossa katsomassa hevosta. Uudistin blogin ja kovalla työllä yritin saada kirjoitusintoa palaamaan. Lähdettiin Tonyn kanssa monen ongelman kautta Espanjaan. Vietettiin mummin 70v synttäreitä. Shoppailtiin paljon. Meille tuli perheenlisäystä, Newe hauva muutti meille.

Joulukuu

Joulukuussa aloitin koulun. Oli paljon menoja: Tonyn koulu, oma koulu, Bellalla ylimääräisiä treenejä, joululahjojen ostoa ja pikkujouluja. Kävin tallilla. Vietettiin kaverin kanssa koulun alottajaisia. Kävin katsomassa Joacimin ensimmäistä joulujuhlaa. Suoritin EA1-kortin, työturvallisuuskortin ja ympäristökortin. Ostettiin uusi tietokone. Vietettiin joulua. Reissattiin koko joulun ajan.

Nyt on pistetty viime vuosi pakettiin ja suunnataan katse tulevaan, uuteen arkeen ja uusiin haasteisiin. Viime vuoden alku meni vielä kotiaivoilla ja on sen vuoksi hieman hämärän peitossa, mutta loppu vuosi on ollut vaiherikas ja antanut paljon! Vaikka välillä tuntuikin, että menoa ja kiireitä on ihan liiaksi asti. Silti en vaihtaisi päivääkään, koska se kiire ja uusi elämäntilanne toi iloisuuden ja pirteyden takasin muhun, ja pääsinhän mä askeleen lähemmäksi tavoitteitani.

Toivon että tämä vuosi toisi mukanaan paljon uutta tietoa ja taitoa. Toivon myös paljon jaksamista ja pitkiä hermoja meille täksi vuodeksi.

Lupauksiakin tein pitkästä aikaa muutaman. Yleensä lupaan olla lupaamatta mitään, mutta nyt ajattelin, että tähän samaan rytäkkään voisin luvata muutaman asian.

1. Energiajuomat pois!
(Turhaa rahanmenoa ja myös todella epäterveellistä)
2. Kävelen kouluun, satoi tai paistoi.
(Jos sitä joskus saisi 10 kiloa pois, heh. Ja säästäähän siinäkin rahaa)
3. Vähintään 20 postausta kuukaudessa.
(Bloggaus on rakas harrastus ja halua saada tämän vihdoin toimimaan, ja mitenkäs muuten se onnistuu, kun pitkäjänteisyydessä ja kovalla työllä?)
4. Koulu viedään loppuun asti 100 lasissa.
(Mitenkäs muutenkaan? Tavoitteena on Kiitettävä 3)

Mitenkäs siellä ruudun toisella puollella, lupasitteko mitään?
-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti