maanantai 26. tammikuuta 2015

TV:n orjat?!

Myönnän me ollaan aikamoisia TV:n orjia. Nyt tosin aika ei riitä töllöttimen edessä istumiseen, koska on koulujutut, koiran koulutus, kotityöt ja perheenäkin haluan viettää aikaa muuten kuin istumalla sohvalla tv:tä tuijottaen.
Muutamia sarjoja silti tulee seurattua, kiitokset tallentavalle digiboxille ja Netflixille. Yleensä telkku aukeaa vasta lasten mentyä nukkumaan jos ei ole koulujuttuja ja kotikin näyttää siltä, että pystyy seuraavana aamuna toimimaan ilman, että joutuu raivaamaan leluja tieltä pois.

SYKE


"Syke kertoo sairaalatarinoita intohimolla. Tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jossa hoidetaan akuuteimmat potilastapaukset. Heidät tuodaan sinne milloin ambulanssilla, milloin helikopterilla. Keskiössä on neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. 
Ihmissuhteiden ja potilastarinoiden lisäksi sarja käsittelee sairaalamaailman hierarkiaa sairaanhoitajien näkökulmasta: sitä miltä tuntuu toteuttaa lääkärien ohjeita, vaikka on usein ehtinyt tutustua potilaan tilanteeseen lääkäriä paremmin.
Syke haastaa katsojan pohtimaan ihmiselämän haurautta. Elämä, kuolema, rakkaus ja pelko – ne ovat läsnä sarjan jokaisessa jaksossa."



Keskiviikkoisin klo 21 YLE 2 ! Paras sarja ikinä! Jäin koukkuun heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Suosittelen!


GRIMM



"Kihelmöivän jännittävässä fantasiasarjassa sukelletaan keskelle Grimmin veljesten synkkiä tarinoita - aivan uudesta näkökulmasta. Murharyhmän etsivä Nick Burhardt huomaa omaavansa yliluonnollisen kyvyn nähdä noitia, peikkoja ja muita kummajaisia elävässä elämässä"

Netflixistä löytyy kolme kautta! Ollaan Tonyn kanssa katsottu yhdessä tätä sarjaa, kerrankin erilainen poliisisarja!




CASTLE

"Rento rikoskirjailija Richard Castle (Nathan Fillion) ajautui tiukan poliisin Kate Beckettin (Stana Katic) aisapariksi, kun hän avusti tätä ratkomaan rikoksia, jotka muistuttiva oudolla tavalla Castlen kirjoja. Erilaisista luonteistaan huolimatta Castle ja Beckett muodostavat tehokkaan tiimin, joka tosin joutuu välillä pahastikin törmäyskurssille - ja jonka välinen kiintymyssuhde on mutkikas." 


Torstaisin puolen yön jälkeen, neloselta! Ollaan seurattu ensimmäisestä kaudesta asti, nyt menossa siis neljäs kausi. Itsellä meni sarjaan hohto neljännen kauden alussa, mutta Tony tykkää ja katsotaan kuitenkin yhdessä tämä.


Mitäs muuta tulee tv:stä seurailtua? No Salatut elämät tulee katsottua ihan tavan vuoksi, ei sen takia että sarja olisi järisyttävän hyvä. Sitten on muutamia "katson jos kerkeän" ohjelmia, kuten Jutta ja puolenvuoden superdieetit, Rakas sinusta on tullut pullukka ja Mummomafia.

Seurataanko siellä ruudun toisellapuolella samoja sarjoja?

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti