keskiviikko 3. lokakuuta 2018

10-VUOTIAS

Isabel täytti 10 huhtikuussa ja aloitti siis neljännen luokan nyt syksyllä. Isabel on yleisesti iloinen ja pirteä aamuvirkku ja illantorkku. Mukaan kyllä mahtuu varhaisen murkkuiän tuomia tuskailuja kuten oven paiskomista, huutamista ja vastaan vänkäämistä. Bella on ikäisekseen melko syvällinen ja omaa erinomaiset keskustelutaidot. Isabel on myös jossain määrin melko herkkä tyttö ja tykkää kovasti halia ja kiehnätä kyljessä kiinni. Neuvolaan enää tyttö ei pääse, mutta koulussa on mitattu pituutta, joka on n. 160cm, erittäin pitkä tyttö!

Beltsi päätti noin kuukausi sitten haluavansa alkaa kasvissyöjäksi, vanhempien mielestä ehkä eräiden tubettajien suosiollisella avustuksella. Päätimme silti kunnioittaa tyttäremme mielipidettä niin, että olemme keksineet tytölle kasvisruokavalion mukaisia ruokia, ostaneet kaurajuomaa (Tony juo sitä muuten myös), lisänneet yleisesti kasvisten käyttöä koko perheen kesken ja pohtineet muutenkin tarvitsemmeko niin paljon punaista lihaa kun olemme perheenä syöneet? Todennäköisesti emme. Blogiin varmasti tulee lisää juttua neidin kasviruokavaliosta ja voi olla että Beltsi kokkaa osioon tulee jatkoa ja silloin tehdään kasvisruokaa.





Koulussa Bellalla menee hyvin, tyttö tykkää käydä koulua ja harmittelee suuresti jos joutuu kipeänä kotiin jäämään. Onneksi se on todella harvinaista. Isabelillä on hieman haasteita kirjoittamisen kanssa ja sen vuoksi käy erityisopetuksessa. Tänä syksynä alkoi saksan kielen opinnot ja Bella on joutunut opetella kulkemaan bussilla lukiolle tunneille. Hyvin on kuulema matkat sujunut kavereiden kanssa.
Isabel on aktiivinen koululainen, hän  toimii välkkärinä, eli välituntileikittäjänä ja yirittää päästä versoksi, eli vertaistukioppilaaksi.

Voimistelu on edelleen lähellä tytön sydäntä ja varsinkin nyt kun pääsi vihdoin ja viimein 10-12 vuotiaiden sarjaan kilpailemaan. Hieman on harjoittelu motivaatiota syönyt takareiden kireys ja joukkueen yhteishengen puuttuminen, mutta nyt näyttää taas homma kulkevan hyvin. Kohta päästään taas strassittamaan uutta pukua, joka saapui tällä viikolla.






Neitokainen on myös erittäin tapaturma-altis! Milloin on otsa auki ja milloin solisluu murtunut. Viimeisestä tapaturmasta ei ole kuin muutama kuukausi. Isabel kolautti säärensä penkkiin temppuillessaan renkailla. Onneksi selvittiin sillä kertaa säikäyksellä, eikä murtumaa löytynyt! Pieni pintavaurio ja erittäin paha turvotus ja mustelma.

















































-Tia & Beltsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti