keskiviikko 31. lokakuuta 2018

KESÄ KUVINA

Toukokuu 2018


Toukokuussa käytiin Linnanmäella ja Sealifessä. Joksu tykkäsi katsella kaloja, mutta juoksenteli silti edellä koko ajan ja hävisi muutaman kerran. Linnanmäellä Beltsi meni tätinsä kanssa omia teitään ja me kuljetettiin Joksua eri laitteisiin. Päivä oli todella kiva! Taas ensi kesänä uudelleen.



Vietettiin paljon aikaa naapureiden kanssa.

Käytiin paljon ulkoilemassa, koska säät suosi. Beltsillä oli viimeinen taitokisa toukokuussa, samoin viimeinen englannin koe, johon neiti halusi lukea ehdottomasti ulkona.

Kesäkuu 2018


Kesäkuussa vietettiin pidennetty viikonloppu Turussa Gymnaestradan merkeissä. Minä, äiti, Tony ja Joksu yövyttiin Ruissalossa ja Beltsi oli koulumajoituksessa seuran kanssa, koska harjoituksia oli paljon. Viikonloppu huipentui Gymnaestrada Suomen finaalinäytökseen! Aivan mahtava kokemus kaikenkaikkiaan.




































Vietettiin myös mökillä aikaa. Lapset pääsivät kalastamaan ja nauttimaan serkkujen seurasta. Beltsi jäi juhannuksen jälkeen mökille serkun ja mummin kanssa.


Me taas vietettiin kolmisin aikaa, minä, Joksu ja Tony. Käytiin Helsingissä, syötiin jäätelöä ja ruokittiin siiliä, joka muutti meidän terassin alle.

Heinäkuu 2018


Heinäkuussa Joksulla oli kaveri ensimmäistä kertaa yökylässä ja sen huomasi seuraavana päivänä, kun poika nukahti ihan yht' äkkiä päiväunille. Heinäkuussa myös uitiin todella paljon.



Kävimme useasti Tuusulassa katsomassa lampaita ja pelaamassa PokemonGo:ta. Ja tietenkin söimme ihania kesäruokia.

Saimme Tonyn kanssa viikon kahdenkeskistä aikaa, kun Tonyn äiti pyysi lapset Porvooseen viettämään kesää. Enpä muista milloin meillä olisi ollut niin paljon kahdenkeskistä aikaa. 
Käytiin mm. Vanhankylänniemessä katselemassa kanoja ja maisemia. Suosittelen käymään, jos liikut täällä päin! Muuten meidän viikko meni ihan vain ihmetellessä. Ei oikein osattu tehdä mitään ilman lapsia, heh. Aivan ihanaa aikaa silti oli!



Lähdettiin extempore ajelemaan Simpeleelle yötä vasten. Haettiin tietty lapset ensin Porvoosta mukaan, mutta ei kerrottu minne ollaan menossa. Saavuimme perille noin puoli yksi yöllä. Vietettiin myös paljon aikaa äidin luona.

Elokuu 2018



Elokuussa tehtiin reissu Kiteelle 70-vuotis päiville. Päivisin oli todella kuuma ja iltaisin ukkosti kunnolla. Reissu meni muuten hyvin, mitä nyt käytiin tutustumassa Kiteen terveyskeskukseen Beltsin kanssa.


Käytiin tutustumassa Tuusulan taiteiden yöhön. Siellä oli lapsille vaikka ja mitä tekemistä. Oli askartelua, temppuratoja, isoja saippuakuplia sun muita. Lisäksi Tony ja Joksu pääsi kokeilemaan suppausta. Harmitti vain suuresti, että olimme hieman myöhään liikenteessä. Paljon jäi näkemättä ja kokematta, ensi vuonna sitten ollaan ajoissa!



Elokuun alussa minulla oli vielä lomaa, joten vietettiin päiväkotipäivän jälkeen paljon aikaa lähi puistossa. Tutustuttiin myös veljeni perheen uuteen tulokkaaseen Luluun.

-Tia
ps. Jos tykkäät tälläisistä postauksista, suosittelen että käyt kurkkimassa päivä kuvina postauksen, sekä vuosi 2014 osa 1 ja vuosi 2014 osa 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti