sunnuntai 21. lokakuuta 2018

BELTSI ESPANJASSA
















































Moi, minä olin Espanjassa 11.10-19.10 2018. Lennon piti lähteä 06.10, mutta oli puoli tuntia myöhässä, kuitenkin kaikki meni hyvin ja oli kivaa, mutta välillä myös tylsää. Minua oli mummi vastassa Epanjan päässä.
Ekana päivänä me käytiin jo vähän shoppailemassa ja syömässä. 


Perjantaina uin paljon ja kävimme syömässä päivällä. Kävin myös enon vaimon Jennin kanssa shoppailemassa Primarkissa, ostin paidan, legginsit ja yöpaidan. 





Lauantaina kävimme rannalla enon ja Jennin kanssa. Vesi oli ihanan lämmintä ja oli kiva päästä uimaan mereen.




Sunnuntaina veimme mummin kanssa enon ja Jennin lentokentälle. Lentokenttäreissun jälkeen kävimme mummin kanssa jäätelöllä. Söin todella ison jäätelöannoksen (harmi etten tajunnut ottaa siitä kuvaa). Illalla syötiin halloumsalaattia ja katsoimme linnaketta tv:stä.

Maanantaina lähdimme ajelemaan Mijakseen. Mijas on todella kaunis kaupunki vuorilla. Kävimme alehopissa, härkätaisteluareenalla, kirkoissa ja heppa-ajelulla. Mijaksessa on hieno kallioon louhittu muisto alttari tytölle, jota pidetään Mijaksen suojelijana. Mijaksessa on myös todella paljon aaseja.



































































Tiistaina käytiin eläintarhassa katsomassa tiikereitä, virtahepoja sunmuita. Hoidimme myös mummin asioita.
































































Loppuviikko ennen perjantaita meni shoppaillessa ja uidessa. Kävimme myös syömässä Suomalaisen koulun entisen rehtorin kanssa. Tykkäsin todella paljon reissusta ja voisin lähteä, vaikka heti takaisin!



-Beltsi

2 kommenttia: