tiistai 16. lokakuuta 2018

KOIRAMÄEN PAJUTALLI

Lauantaina vietettiin ihanaa syyspäivää äidin, Joksun ja kummitytön kanssa Koiramäen pajutallilla. Koiramäen pajutalli sijaitsee Tuusulassa vanhan Tuusulantien varressa. Pajutallilla pääsee seikkailemaan lintukotoon ja peikkometsään. Pihapiiristä löytyy myös kaksi possua ja kolme kania.
Museoaitasta löytyy vanhoja tavaroita ja pajusta tehtyjä erilaisia esineitä joita voi ostaa kotiin. Lasten aitassa pääsee leikkimään kahvilaa tai vaikka koulua! Suosittelen käymään, lapset ainakin viihtyi ja aikuisillekin oli paljon nähtävää.












Kiertelyn ja leikkien jälkeen käytiin kahvilla. Oli sen verran lämmin ilma, joten haluttiin istua ulkona ja nautiskella kahvit ja pullat. Lapset tosin otti donitsit ja kaakaot ja äiti suolaisen piirakan. Kahvilan yhteydessä on ihana myymälä mistä voi ostaa kaikkea tikkareista kahvikuppeihin ja muita ihania sisustusjuttuja. Keväällä täytyy käydä uudestaan ostamassa kesäksi pihalle pajusta tehtyjä erilaisia kukkaruukkuja ja yrittää olla höpsähtämättä liikaa, heh. Nyt lähti mukaan vain sydämenmuotoinen ovikoriste, jota voi tuunailla aina vuodenaikojen mukaan.





-Tia
ps Täältä voit käydä tutustumassa Koiramäen pajutallin kotisivuihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti