keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Aamuhetki

Minulta toivottiin "päivä kanssani" -postausta, mutta jotenkin sen toteuttaminen on todella hankalaa, joten ajattelin tehdä tälläisen "aamu kanssani" -postauksen sen sijaan. Yritän kuitenkin parhaani mukaan sellaisen tehdä, mutta en lupaa vielä milloin, ehkä ensi viikolla.

Meidän aamu alkaa yleisesti kello 7.30. Itse otan kupillisen kahvia ja heräilen puolen tunnin verran, katson puhelimella s-postit, Facebookin ja blogin. Tony tekee enimmäkseen iltavuoroja, joten Tony katselee lapsia tämän puolen tunnin ajan silmät puoliummessa.


Isabel saattaa katsoa lastenohjelmia herättyään aamupalaan asti, tai sitten leikkii Joacimin kanssa, kuten eilen aamulla.





Luna juoksee aina aamuisin perässäni joka paikkaan koko aamun, heti kun istuudun jonnekkin kisu köllähtää syliini, eikä välitä vaikka miten yrittäisi hätistää pois.


Kahdeksalta laitetaan Joacimille aamupala, puuroa ja 100ml maitoa. Samalla kun Joacim syö aamupalaa, joko minun tai Isabelin syöttämänä, laittaa Tony meille muille aamupalaa. Melkein aina meillä on neljän viljanpuuroa, joka alkaa itselläni tulla korvista ulos. En pysty syömään maitopohjaisia puuroja ilman mahakipuja ja kaurapuuro, no, on vaan tylsä.





Aamupalan jälkeen koira pääsee aamulenkille ja sen jälkeen menemme koko perhe ulos, kauppaan ja muille asioille, mitkä "pitää" hoitaa autolla, Tony kun menee autolla töihin. (paitsi silloin kun Isabelilla on treenit)

Joacim ei tykkää ulkovaatteista.

Tälläisiä meidän aamut ovat. Jos Tony menee aamuvuoroon ollaan lasten kanssa kotona siihen asti, että isi pääsee töistä. Myös poikkeuksia löytyy, kuten Bellan kerho ja kaupassa käynti jos jotain puuttuu. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja viedä lapset aamusta ulos, oli Tony kotona tai ei, alkaa päivä paremmin kun on käynyt vähän pihalla heräilemässä.

Aamut on vaan se juttu <3


Tonyn Movemberlook päivä 12

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti