lauantai 16. marraskuuta 2013

"Ei osteta mitään" -Marraskuu

Päädyttiin veljeni ehdotuksesta pitää "ei osteta mitään" -marraskuu. Idea oli sen verran houkuttava, sen takia, että joka kuukausi ostetaan jotain turhaa ja ylimääräistä. Onhan tämä ajankohtana aivan urpo, koska joulu kolkuttelee jo ovella, yhtäkään lahjaa ei siis olla ostettu. Nytpä ei osteta ja on ollut rahaa panostaa vähän parempaan ruokaan (siitä lisää vähän myöhemmin). Hyvin ollaan selvitty, mutta ketutuksilta ei olla vältytty. Hyvä esimerkki oli, kun annettiin Isabelille mahdollisuus ostaa omilla hammaskeiju rahoilla jotain itselleen, koska hammaslääkärissä oli mennyt loistavasti. Mentiin siis jumboon ja tietenkin joka puolella oli ALE, -25% takeista, -25% kaikista housuista, -50% kaikki.... ÄÄÄÄ, mä en ala. Pidettiin päät kylmänä ja leuka nöyrästi alhaalla, "mitään ei osteta, ainoastaan Isabel saa tuhlata omat rahansa, huikeat 6€". Isabel osti säärystimet ja hiusdonitsin, molemmat on tarkoitettu voimisteluun.

Toinen esimerkki onkin eiliseltä. Käytiin taaskin Jumbossa, tosin ruokakaupassa ostamassa viikon ostokset. Tietenkin siellä oli asiakasomistajapäivät, mikä tarkoitti -15% kaikista käyttötavaroista, vaatteista ym(plus henksuale). Ei tietenkään ruuasta. Tonyllä pää pyöri kuin pöllöllä, ja sanoi suoraan, että **ttuun, koko "ei osteta mitään" -marraskuu. Totesin siihen vaan hihasta vetäen, että nyt mennään ostamaan ruokaa. Haha.



Vaikka meillä on ei osteta mitään kuukausi, ei lapset ole jääneet paitsi uusista vaatteista. Heh. Tonyn isä vei meidän taas shoppailemaan talvivaatteet lapsille. Kumpikaan lapsista tosin ei tarvinnut ulkovaatteita, paitsi Isabel kengät ja hanskat. Mukaan siis lähti paljon sisävaatteita, yökkärista farkkuihin. Voisin esitellä uudet vaatteet ja kirppari löydöt viime kuulta jos rakkaita lukijoita kiinnostaa?



Että sellainen kuukausi täällä. Suosittelen kaikille kokeilemaan, jotka vähänkään hurahtaa ostamaan milloin mitäkin turhaketta tai lisävaatteita, vaikka niitä ei välttämättä tarvitsisi.
Tulen raportoimaan joulukuun alussa, miten koko kuukausi todellisuudessa meni, kiristeltiinkö hampaita joka suuntaan, sännättiinkö samantien lahjaostoksille, mikä fiilis yleisesti kuukauden jälkeen?

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti