keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lapsekas viikonloppu

Vaikka onkin jo keskiviikko, ajattelin silti kertoilla viime viikonlopusta, joka oli varsin vauhdikas, ihana ja samalla todella stressaava ja väsyttävä. Voin olla ylpeä itsestäni, että selvisin hengissä! Heh!


Tehtiin hyvää ruokaa

Perjantaina käytiin Tonyn äitiä moikkaamassa hänen työpaikallansa ja siellä kertoi hänen olevansa myös lauantaina töissä ja hänen miehensä nukkumassa yövuoron jäljiltä, joten heillä oli pieni lastenvahti ongelma. Tony tietenkin oli tapansa mukaan iltavuorossa perjantaina ja lauantaina, joten ajateltiin ettei me pystytä auttaa. Jäin kuitenkin miettimään asiaa ja totesin Tonylle, että kyllä mä voin ottaa lapset meille yöksi. Tony soitti sitten äidilleen ja kertoi, että olin lupautunut lastenlikaksi.
Kävin hakemassa lapset Tonyn äidin luota heti Bellan kerhon jälkeen ja siellä oli vastassa hyvin iloisia lapsia laukut olalla lähdössä meille yökylään.
Tonyn äiti oli todella kiitollinen ja muisti joka käänteessä kiittää ja kertoa kuinka "ihana miniä" hänellä on. 
Perjantai-lauantai välisenä yönä mulla oli VIISI lasta samassa huoneessa nukkumassa. Kaikki meni todella hyvin ja sanoinkin, että viiden lapsen kanssa tuntui menevän helpommin, kun kahden lapsen (hehe), ainakin yhden yön verran. Kämppä hiljeni yhdentoista aikaan kokonaan, kun isommat lapsetkin kömpi omiin peteihinsä nukkumaan.

Lauantaiaamuna lähdin viemään yhtä Tonyn siskoa teatteriharjoituksiin ja Tony jäi muiden lasten kanssa siksi aikaa kotiin. Lapset oli kiltisti pihalla, kun tulin takaisin ja Joacim aamu-unilla, joten poika ei edes huomannt mun poissaoloa. Tonyn kanssa laitettiin lapsille lounasta, jonka jälkeen lähdettiin viemään loppuja lapsia jäähallille Tonyn veljen peliin, jonne Tonyn äiti myös ilmestyi töistä päästyään. Luovutettuani lapset "omistajalleen" heitin Tonyn töihin ja lähdin hakemaan siskoani mukaan Naurusaareen, jonne olin luvannut viedä Isabelin ja kummityttöni.





Nappasin Essin matkaan Keravalta ja käänsin auton nokan kohti kummityttöni kotia. Tiedossa oli siis vielä yksi lapsi yökylään samaan viikonloppuun. 
Naurusaari, joka sijaitsee Vantaa Flamingossa, oli mielestäni aika tylsä paikka, todella pieni, eikä siellä mitään ihmeitä ollu. Hoplop on parempi. 
Tytöt kyllä viihtyi hyvin, myös Joacim. Mutta kitinää ei syntynyt, vaikka sanoin reilu tunnin leikkimisen jälkeen, että nyt lähdetään kotiin. Ilmeisesti ei ollut siis ihan tyttöjenkään lemppari paikka.
Naurusaaren jälkeen lähdettiin hakemaan kiinalaisesta noutoruokaa kotiin, koska nälkä kurni kovaa kaikkien masuissa.



Ilmeellä

Kotona syötiin ja höpötettiin Essin kanssa, lapset leikkivät kiltisti yhdessä (Joacim halusi olla koko ajan tyttöjen kanssa omassa huoneessa). Sain kaikki lapset nukkumaan ennen kymmentä, kaikki lapset nukahtivat kymmenessä minuutissa, mikä on suuri ihme ainakin Joacimin kohdalla.



Sunnuntai-aamuna tytöt menivät ulos ennen Isabelin treenejä ja jaksoivat pihalla olla melkein tunnin. Lainatyttö vietiin kotiin Isabelin voimisteluharkkojen jälkeen, ja aloimme valmistautumaan mökille lähtöön.

Sellainen hyvin lapsekas viikonloppu täällä. Isabel oli aivan poikki viikonlopusta ja meinasi nukahtaa istualteen kotiin, kun laitoimme tavaroita kasaan, autossa sitten nukkuikin koko matkan

-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti