keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Iskän intohimo

Heips!
 Otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava ja kyse ei todellakaan ole sitä mitä luulette, sorry.
Elikkäs äitini kysyi tuossa aikaa sitten että haluaisinko mennä ohjaamaan/valmentamaan paikallisen kyläyhdistyksen salibandy joukkueen maalivahteja. Tästä seuran joukkueiden sivuille. 
Olimme tuolloin äidilläni hakemassa poravarasaa, että saamme laitettua peiliä ynnä muuta mukavaa seinälle, joten luonnollisesti kun se Tialle kävi niin sinnehän mentiin. Äippä oli jopa hommannut joukkueelle uudet maalivahdin kamat joten puitteet olivat ainakin kunnossa.

Vähän taustaa tähän touhuun, elikkä olen aikaisemmin harrastanut salibandya paikallisen seurakunnan joukkueessa nimeltä Holy Ducks. Olin yllättäen maalivahti ja olin vielä omasta mielestäni vähintäänkin kohtuullisen "hyvä". Joten oli luonnollista lähteä opettamaan pojille sitä mitä parhaiten osaan. Itse en enää pysty pelaamaan, sillä polveni on niin heikossa hapessa.
Harjoitusten kulku oli veljeni vastuulla ja minulle jäi valmennuksessa avustaminen ja maalivahtien taitojen tarkkailu, eli seurata mitä he jo osaavat.

Pidimme veljen kanssa ennen treenejä taktiikkapalaverin ja Joksu halusi myös osallistua

Pojille pidettiin alkuun tottakai kunnon alkulämpö ja hiukan tekniikkaa joka oli melkoisen uusi alue minulle, mutta hyvin meni ja oma luonteeni kun on kannustava ja periksiantamaton, joten yritin puristaa joka hetki pelaajista kaiken irti. Aina välillä seurasin maalivahdin toimintaa ja kävin antamassa pieniä vinkkejä mitä voisi tehdä toisin ja missä menee hyvin. 

Kuten näkyy välillä voi ottaa rennosti ja välillä saa huutaa

Treenien lopussa yritin painottaa maalivahdeille venyttelyn tärkeyttä ja että paikat tulee oikeasti jumiin jos ei venyttele, sanoo kokemuksen syvä rintaääni.. Mutta voin sanoa että oli mahtavaa olla valmentamassa nuoria, Tiakin sanoi että olin elementissäni, mitä se sitten tarkoittaakaan. En malttaisi odottaa seuraavaa kertaa olla taas vieraileva tähti toisten harkoissa.

Helppo hymyillä ja Bellakin innostui
Joacim löysi oman pallonsa
Treenien jälkeen ja kuvassa movember naama
Näköjään muutama kuva sinne eksyi, mutta eipä siinä mittää. Päivittelen tuossa jossain vaiheessa miten movember etenee. 

-Tony-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti