tiistai 5. marraskuuta 2013

Viikonloppu

Tonyllä oli pitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu. Olin suunnitellut, että laitettaisiin lapset yökyläilemään ja tehtäisiin kahdestaan jotakin, mutta lastenvahdit olivat kiven alla, joten siirrettiin kiltisti "parisuhde iltaa" hamaan tulevaisuuteen.

Perjantaina olin lasten kanssa äidin luona ja Tony iltavuorossa. Olisin saanut äidin auton lainaan, että pääsisin kotiin lasten kanssa, mutta päätin kuitenkin odottaa Tonyä hakemaan meitä. Lapset laitoin nukkumaan äidillä ja Tonyn kanssa kannettiin lapset nukkumaan omiin sänkyihin.
Meillä oli äidin kanssa super hauska ilta. Taidettiin molemmat olla hieman väsyneitä, kun naurettiin koko ajan. Jos sanontaan "nauru pidentää ikää" on uskominen, niin perjantaina vuosia tuli todella monta lisää.



Lauantainailtana menimme Isabelin kummitädin ja hänen miehensä luokse syömään. Ilta oli oikein hauska ja myös sitä pientä levotonta läppää lensi suuntaan jos toiseen, niin kuin aina. Ruoka oli todella hyvää, alkupalasta jälkiruokaan, nam. Saatiin jopa loppu jälkkärikakku kotiin viemisiksi, koska heillä se olisi vain lentänyt roskiin.

Kokit kokkaa

 Alkuruoka:
Kookos-kana-herkkusieni- chili-tomaattikeitto


Pääruokana:
Marinoitua lohta, riisiä ja juustoista salaattia

Jälkiruokana:
 limejuustokakkua ja kahvia

Minnalla ja Rikulla on aivan ihana koti, kivasti sistettu ja käytetty paljon valkoista ja muita vaaleita sävyjä, joita itsekkin tykkään sistuksessa. Näin lapsiperheessä se ei ehkä ole mikään fiksuin idea, se valkoinen nimittäin.





Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja Tony halusi käydä pyörähtämässä Kannelmäen Kaaressa ihmettelemässä. Mukaan ei onneksi tarttunut mitään muuta, kuin Prismasta ruokaa ja Bellalle muutamat ponnarit ja nutturaverkko (joka muuten on ihan huono). Käytiin pikaisesti piipahtamassa myös äidin luona hakemassa Joacimin vaipat ja vaihtamassa kuulumiset. Sitten kömmittiin kiltisiti kotiin, laitettiin lapset nukkumaan ja Tonyn kanssa katsottiin leffaa.

Sellainen viikonloppu meillä. 
Mitenkäs muiden viikonloppu meni?
Onko tälläiset kuulumispostaukset ihan tylsiä vai voiko jatkossakin näitä täällä näkyä?
-Tia
ps. Päivät on ihan sekaisin, koska Tonyllä oli eilenkin vapaapäivä, elän ihan maanantaissa tänään, vaikka onkin jo tiistai, hups!

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Limejuustokakku on nams:-)
    x Sarina

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Niin onkin, parasta mitä oon syönyt. :D

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti kuulumispostaukset pysyväksi :) olisi kiva nähdä, miltä teidän koti näyttää, esim kodinesittely kuvien / videon muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kuulumisetkin kiinnostaa. :) Kiitos vinkistä, voisin tällä viikolla tehdä postauksen meidän kodista. :)

      Poista